Приймачі DVB-S/S2 > 4060CX
Обговорення софтів. Opticum/Orton 4060CX
Ryslan_ice:
1.1.35 з фаворитами на 4 супутника Astra-Hotbird-Sirius-Amos.
Nick54:
Шановні колеги, *-Pможливо хто із Вас стикався з такою морокою і знайшов причину: Софт - ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_led_emu_1.3.54.zip. , загрузчик 1.0.6, В списках каналів та ключів видалив все надлишкове. Як стаю на Перший національний - все тухне, на пульт не реагує. Вимикаю вилку з мережі, знову вмикаю - все нормально до Першого національного. Прошив декілька ORTON 4060 СХ - та сама біда. Перезаливав -те саме. ca.,
Android-80:
--- Цитата: Nick54 від 17:13:13, 08 Січня 2011 ---Шановні колеги, *-Pможливо хто із Вас стикався з такою морокою і знайшов причину:
--- End quote ---
Вихід є:
1.Залити софт по новій!
2.Скинути налаштування в заводські.
3.Просканувати і відсортувати канали по-новому, а не чистити чуже!
4.Почистити і підв"язати ключики під себе!
5.Злити це все на комп, для подальшої заливки на інші приймачі!!!
ЗІ. І після всьої проробленої роботи - випити 50-100 грам і добре закусити!!! Христос родився *-P
sattv1:
--- Цитата: Nick54 від 17:13:13, 08 Січня 2011 ---Шановні колеги, *-Pможливо хто із Вас стикався з такою морокою і знайшов причину: Софт - ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_led_emu_1.3.54.zip. , загрузчик 1.0.6, В списках каналів та ключів видалив все надлишкове. Як стаю на Перший національний - все тухне, на пульт не реагує. Вимикаю вилку з мережі, знову вмикаю - все нормально до Першого національного. Прошив декілька ORTON 4060 СХ - та сама біда. Перезаливав -те саме. ca.,
--- End quote ---
Десь я читав про таку байду, але з каналом Меццо. Там вийшли з положення тільки видаленням каналу. Хоча не памятаю яка прошивка була при цьому. Можливо це глюк цієї прошивки. Спробуй іншу. Я сам перед святами прошивав декілька Ортон4060СХ і все добре, АЛЕ я поки-що прошиваю 1.3.11 (стабільна) і не спішу міняти на іншу. Тепер з легкою душею пю 100 гр. і за ваше здоровя!
bodyan:
На телеканалі Перший національний дійсно у декого є такі граблі. Проблема полягає у самому ключі. Увімкніть приймач на будь-якому іншому телеканалі , зайдіть в меню ему бісс, знайдіть код першого національного і видаліть його, після чого внесіть код руцями, або завантажте у приймач перевірені ключі
Навігація
Go to full version