Приймачі DVB-S/S2 > 4060CX
Обговорення софтів. Opticum/Orton 4060CX
Nick54:
--- Цитата: bodyan від 22:37:25, 08 Січня 2011 ---На телеканалі Перший національний дійсно у декого є такі граблі.
--- End quote ---
--- Цитата: Android-80 від 17:31:09, 08 Січня 2011 ---
--- End quote ---
Вихід є:
1.Залити софт по новій!
2.Скинути налаштування в заводські.
3.Просканувати і відсортувати канали по-новому, а не чистити чуже!
4.Почистити і підв"язати ключики під себе!
5.Злити це все на комп, для подальшої заливки на інші приймачі!!!
ЗІ. І після всьої проробленої роботи - випити 50-100 грам і добре закусити!!! Христос родився *-P
[/quote]
--- Цитата: sattv1 від 19:08:21, 08 Січня 2011 ---Десь я читав про таку байду, але з каналом Меццо. Там вийшли з положення тільки видаленням каналу. Хоча не памятаю яка прошивка була при цьому. Можливо це глюк цієї прошивки. Спробуй іншу. Я сам перед святами прошивав декілька Ортон4060СХ і все добре, АЛЕ я поки-що прошиваю 1.3.11 (стабільна) і не спішу міняти на іншу. Тепер з легкою душею пю 100 гр. і за ваше здоровя!
--- End quote ---
Шановні колеги *-P, щиро вдячний за відповіді і поради. Після проробленої роботи відпишусь, а зараз по 100 грам за кожного. ca.,
Nick54:
--- Цитата: Android-80 від 17:31:09, 08 Січня 2011 ---
--- Цитата: Nick54 від 17:13:13, 08 Січня 2011 ---Шановні колеги, *-Pможливо хто із Вас стикався з такою морокою і знайшов причину:
--- End quote ---
Вихід є:
1.Залити софт по новій!
2.Скинути налаштування в заводські.
3.Просканувати і відсортувати канали по-новому, а не чистити чуже!
4.Почистити і підв"язати ключики під себе!
5.Злити це все на комп, для подальшої заливки на інші приймачі!!!
ЗІ. І після всьої проробленої роботи - випити 50-100 грам і добре закусити!!! Христос родився *-P
--- End quote ---
Жодного пункту не пропустив !!! Все запрацювало стабільно . ca., *-P
NAZAR:
Скажіть будь ласка чи можна залити дамп від 4060СХ плюс(ті що зараз є у продажу) у звичайний ортон 4100.Це треба щоб зробити універсальний дамп і під екстру на 4060сх+ і для звичайних ортонів 4100.
malyshka:
Можна лише навпаки, тобто від 4100с до 4060сх, але тоді не працюватиме катоприймач. Софти найкраще шити до кожного - свій, але список налаштувань та каналів - спільний. ВІн підходить до обох і заливається найпростіше з тюнера в тюнер.
NAZAR:
Це я знаю і робив,але мене цікавить не просто 4060,а той що з плюсом.Наскільки я чув вони відрізняються.А старі 4060,що без+ зараз у продажу немає.
Навігація
Go to full version