Автор Тема: Відсутність сигнала на Digital 5000Plus  (Прочитано 2916 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« : 19:23:56, 09 Жовтень 2009 »
Цікава річ, ресивер Digital 5000 plus, на амосі, сіріусі, хотберді, лмі відсутній сигнал. На 90 градусі на всіх частотах сигнал є. Напруга на виході є 19 та 14 вольт. Що за біда? Хтось може сказати?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #1 : 20:42:13, 09 Жовтень 2009 »
Ні синку це фантастика :o O0 :2funny: Ну ти і дав)))))
Та причин купа-дісек,головки,кабеля від головок до дісека,зміщення "дракона"(тарілка на 4W+5E+13E зміщена),порти в меню виставлені не відповідно,12V перемикач(якщо є)!!! Для початку потрібно той ресивер перевірити на 100% справній тарілці. ;)

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #2 : 20:49:32, 09 Жовтень 2009 »
Персонально для ВАС, татку. Усе перечислене вами ПЕРЕВІРИВ. І даже на ту таріль поклав другий рес, і він чогось працює. Тепер усе перерахував, татку?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #3 : 20:58:07, 09 Жовтень 2009 »
До БЖ дивився? Дуже часто шкала сигналу присутня, а картинки нема :( Почни з БЖ спершу ;)

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #4 : 21:04:21, 09 Жовтень 2009 »
БЖ в нормі, замінив кондюки по 5 та 3.3 вольта на нові, результата нема. Упустив ще таке. У хазяїна на тарілі, маю на увазі там де він стояв, другі супутники запускалися тільки після того як спершу включиш 75 градус, він підключений через 12 вольт. У мене вдома працює лише 90 градус.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #5 : 21:09:20, 09 Жовтень 2009 »
Заміни всі кондюки зелені в БЖ, а не лишень 2 по 3.3 і 5-и вольтах!!! Їх там аж 6 штук :2funny: Такі проблеми вирішуються поетапно:

1.Перевірка самого реса на справній тарелі.
2.Перевірка кожної голови напряму з ресом без дісека.
3.Перевірка головок через дісек.
3.Перевірка головок через дісек+12V перемикач.

Удачі ;)

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #6 : 21:19:01, 09 Жовтень 2009 »
Стоять чорні а не зелені. Завра заміню усі. Повторюю, в такому стані перевірив на своїй тарілі. Підключав на пряму без дисека, пару хвилин працює потім малевич. На своїй тарілі не бачу сенсу перевіряти на пряму і дотого ж другий рес у хозяїна працює. Вважаю що поломка в ресі.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #7 : 21:29:34, 09 Жовтень 2009 »
Ще є один цікавий момент як кабель, він теж не маловажний! Сьогодні мали теж прикол. Приніс чоловік глобік 4100(STI5518) на ремонт з проблемою відсутністю сигналу. Зробив БЖ і замінив LM317, напевно кабель коротив. Но чоловіка попередив, що можливе КЗ кабеля чи дісека, но він сказав що трохи "шарить" і сам зміряє тестером на КЗ. Через пів години дзвонить і каже, що на драконі нема сигналу на Амосі(11191,11647),сіріус(12731,1267112680) та купа каналів з хотбірта. Попросив, щоб ми приїхали і щось зробили... Домовились за приблизну ціну і час. Коли я лишень взяв пульта і побачив що з хотбірда показує ртр і дісней, то одразу вияснив проблему. Пришлось замінити 32 метри кабелю. Все запрацювало,чоловік розплатився і всім стало "добре" :2funny: Не шкодуйте ніколи на кабелі!!!

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #8 : 21:35:41, 09 Жовтень 2009 »
С13,С15,С17,С19,С21 та С24 ось ці заміни ;)

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #9 : 05:33:23, 10 Жовтень 2009 »
попробуй прошити його по новому

Відсутній student1601

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #10 : 08:16:26, 16 Листопад 2011 »
Підкажіть може в кого був такий нюанс:GLOBO 6000 при вкючені показує 5 секунд і пропадає сигнал на любому каналі.Блок живленя робочий(підставляв інший).Антена 100% працює. Дякую на перід.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #11 : 08:52:44, 16 Листопад 2011 »
Коротни термозапобіжник біля ВЧ блочка, жовтий...

Відсутній student1601

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +2/-0
Відсутність сигнала на Digital 5000Plus
« Відповідь #12 : 07:05:27, 17 Листопад 2011 »
Коротнув запобіжника-все пішло.Дуже дякую.

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2674
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Tiger Х100 HD Dolby Digital AC3 - прошивка, список каналів, ключі

Автор СлаваУкраїніРозділ Tiger

Відповідей: 10
Переглядів: 13951
Остання відповідь 07:19:54, 08 Січень 2019
від basaraba
Ремонт БЖ Digital Satellite Receiver 4100C на ШІМ Viper 32A.

Автор ДжонсонРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 2029
Остання відповідь 16:56:53, 05 Травень 2018
від Джонсон
Програми для роботи з Globo, Digital, Opticum, Orton

Автор WeresenРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 5
Переглядів: 4685
Остання відповідь 20:19:44, 13 Травень 2013
від Hurkot
Допоможiть знайти джитаг для Digital 6100

Автор grekРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 13
Переглядів: 2524
Остання відповідь 19:02:25, 27 Квітень 2008
від grek