Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Dirty:
кріпили з драбини....там нище масандра
а штани від Карлсона в нас теж є....тіки замість пропеллера мотузка
sashko2:
2 Dirty я все розумію , але всім *крутим*клієнтам я пропоную і тарілки Тріакс
/вони кажуть мені не потрібно ніяких надписів/ ,пропоную різні місця установки
/але всі чомусь просять заховати за будинок/ пропоную 3 виду кронштейнів,пропоную шарінг,поворотку,
- але кожен вибирає собі сам .В таких будинках по 16 кімнат , їм потрібно ТВ в 4 -8 кімнат.
Є й кращі установки - але не завжди є фотоапарат.
VictorZ!:
--- Цитата: Dirty від 14:11:59, 18 Грудня 2007 ---
--- Цитата: VictorZ! від 08:13:24, 18 Грудня 2007 ---при ціні комплекта в 400 грн ставити за 800- "жадность фраєра...."
--- End quote ---
якісне обладнання та професійно виконаний монтаж ніколи не будуть коштувати 50 баксів...а от китайська туфта з похабним монтажем - так...
jocoka
і шо входить в цей чудо-комплект?
--- End quote ---
Я перепрошую... А що Ви маєте на увазі під похабним монтажем?
В чудо, як ви виразились, комплект входить Глобо4100С ( маленький такий)+ тарілка харківська0,9+ 3 головки Євросат+ 2 мультифіди+кріпленя до стіни+Дісек+кабель "скарт-тюльпан". За тиждень ціну у Львові успішно підняли ще на 50-60 грн. Отже- 450-460 грн. При тих самих комплектуючих.
NAZAR:
--- Цитата: DiD /7AHAC від 00:05:53, 19 Грудня 2007 ---
--- Цитата: sashko2 від 22:02:22, 18 Грудня 2007 ---
--- End quote ---
Побыльше б таких замовлень :D
;)
--- End quote ---
А як по мені то краще поставити чотири системи простим людям ніж довго й нудно дрючитись з розводкою кабелів у їхніх євроремонтних кімнатах.То кабель не того коліру,то дизайн тюнера не співподає з дизайном їхньої плазми,то ще щось не так...Повірьте,надивився на таких.
Роповім інше.Було це майже 3 роки тому.Телефонний дзвінок-Алло,я з ...такого то села... у нас тут пішла пошесть на скутери і супутникові антени. Скутер в мене вже є,а антени нема.Якщо чесно то вона мені і не потрібна а сусід прийшов і каже-ти шо лох,в тебе що нема тієї тисячі на супутникову антену . в мене такий-то адрес-коли приїдете?
Як згадаю-класні були часи-одну вулицю 2 неділі обставляли.Літо,тепло,сухо,їздити далеко не треба(від сусіді до сусіда),та й вихлоп з установки був зовсім не той що зараз.
А взвгалі останнім часом щось спрос на даний вид послуг якийсь в"ялий,неначе не кінець грудня,а якийсь там липень чи серпень.Останні роки в цей час вже установки були розписані на неділю наперед.Навіть у листопаді цього року було більше замовлень,хоч ціні тіж самі
SenSey:
Ціни потрохи ідут вгору, обладнаня дожчае, що не день то нові ціни. Глобо вже мінімум 55 баксів. Тож ціни і у Кривому Розі на комплекти з установкою їдуть вгору. Ле є у нас так звані "китайці" які ставлять дракона за 550 грн.
Навігація
Go to full version