Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (18/187) > >>

sashko2:
Була мова і за поворотку - АЛЕ чомусь не захотіли /довго чекати з НТВ до 1+1/
Думаєте вони дивляться цю антену? Тут такий принцип - у сусіда є - в мене теж повинна бути - І КРАЩЕ !!!
НА цій вулиці це вже 8-а антена /крім того у них всіх ще і кабельне підключено - 80 каналів/

Android-80:

--- Цитата: sashko2 від 22:13:54, 18 Грудня 2007 ---Думаєте вони дивляться цю антену? Тут такий принцип - у сусіда є - в мене теж повинна бути...

--- End quote ---
Тоді рекомендую вам наступному клієнту паставити тероїда,щоб інші сусіди офі..ли *fack*

sashko2:
У нас на базарі таких немає.

Dirty:
а так ми ставимо...не всім звичайно  ;)

дріми 500, окто інверто, шаринг нтв (локальний)
харківські тарілки в таких випадках не використовуємо...не має вигляду на такому будинку

2 sashko2
оце я розумію...приємно глянути

але радив би відмовитися від пластмасових хомутів - за рік-два використання на вулиці ламаються самі по собі
не боїшся, шо той кронштейн через пару років почне ржавіти..і вода зі ржавчиною потече по файно поштукатуреним стінам?....чув про такі випадки
і ше запитання по останній фотці...за рахунок чого тримається нижній дюбель кріплення дракона?...якщо він вставлений площиною розкриву по горизонталі, то впирається в крайню цеглу, шо не є гуд...якщо по вертикалі - то там же шов вертикальний  :-X

DiD /7AHAC:

--- Цитата: sashko2 від 22:02:22, 18 Грудня 2007 ---Два дні тягнули кабель ,після нового року покажу фотку.
У богатих свої причуди.
Буває приємно подивитися на свою роботу.

--- End quote ---

Побыльше б таких замовлень :D

Гарно працюєте O0

Dirty яким чином ви їх кріпили адже з драбини навряд чи дістанеш чи можливо у вас є штани з пропеллером, як в Карлсона??? ^-^ ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version