Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
andre33:
на три точки з 4100 тюнерами буде десь до 1700 грн і то без вартості кабеля
з мін обемом робіт ( без штроб , зривання плінтусів, якщо рівний дах , на стіні або балконі)
joker2706 , більш коректніше ставтися до користувачів форуму ca.,
sergeny:
--- Цитата: slavon від 09:01:27, 16 Серпня 2012 ---
Я особисто принципово не ставлю дешевих тюнерів на зрвазок Жлобо 4100, також не ставлю дешевих твін/квадро конверторів та дешевого кабелю... Також я принципово не ставлю комплектів куплених казна де клієнтом... ca.,
--- End quote ---
Поясніть і шож ви маєте проти 4100? Самий продаваємий тюнер,все на ньому працює,софти правляться !
На рахунок чужих комплектів.Все ставлю!!!! Але без гарантії.Чому незаробити ??? 150 грн за роботу+ транспортні+то чого нехватає.
А от на рахунок кабеля і конверторів більше ніж на один вихід згідний і сам так роблю! так значно дешевше.Тому що потім по гарантії поміняти то вже мій папандос.
tosat:
sergeny: те що 4100 найбільш продаваємий ще нічого не означає, він є і найбільш ремонтуємий.., у вас ні разу не бувало що тьюнер м- ць проробив і "дохне"? При ремонті виявляється, що втратив ємність 47 мкф в колі живлення м/с блока живлення і приймач не запускається..Про яку надійність комлектуючих можна говорити..? І це не поодинокі випадки, постійно кондюки потрібно міняти і у вторинних колах..
А славнозвісні глюки котрі проявляються за деякий час "Нема сигналу" ? Клієнти вже навіть в ремонт не носять (дорогі комлектуючі), просто купляють інший...
Мене давно вже дивує, чому не можна зробити в тих Ортонах по надійності блок живлення хоча б такий як в Опенах..?Це що тяжко добавити декілька блокуючих кондюків та дроселів..?
На даний момент своїм клієнтам рекомендую Опен С1 - нормальна гарантія та можливості враховуючи що ціни зараз на цю модель не дуже великі..
RIZIK:
Толік С1 зараз нормальних не має (оригіналів) з ними теж купа проблем .
RIZIK:
Galaxy Innovations S2126 майже в ту саму ціну як С1 але якість набагато краща рекомендую . O0
Навігація
Go to full version