Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (153/187) > >>

slavon:

--- Цитувати ---які тюнера не казав ...
--- End quote ---
А які тюнера ??? Звичайно щось зі серії Жлобо 4100С або X80, в кращому випадку S1025, S1026 SD  :2funny: :2funny: :2funny:

joker2706:
4+4.8+13   Тюнер - глобо 4100, 20 метрів кабелю. Все  інше на ваш вибір

slavon:

--- Цитувати ---Тюнер - глобо 4100
--- End quote ---
Шановний, це не середня якість, це практично саме дно того що зараз є в продажі ... Середня якість приймачів, в діапазоні 60-100 баків, це зараз Опенбокс С1, Ортон Х403/405 і навіть Аміко 8900 Ален (ГІС8120)...  ca.,

joker2706:
давайте не буде показувати які ми розумні, а просто дамо відповідь на просте запитання. Питання ж чітко стояло-комплект на горинича на три телевізора, середньої якості. А ви тут починаєте - а який тюнер, а яке то ?! Ви самі повинні знати і підбрати те що вас просять. А українець як завжди - мудріший за всіх і того живе найбідніше.

slavon:
joker2706 Прошу пана, як Ви такий вумний то їдьте на радіо-базар чи ще кудись куди вважаєте за необхідне, беріть те що Ви ввжаєте добрим і самі ставте... Бо як я розумію Ви хочете добре за дешеві гроші, але такого не буває !!! *-A
Я особисто принципово не ставлю дешевих тюнерів на зрвазок Жлобо 4100, також не ставлю дешевих твін/квадро конверторів та дешевого кабелю...  Також я принципово не ставлю комплектів куплених казна де клієнтом... ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version