Автор Тема: Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..  (Прочитано 110833 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
« Відповідь #765 : 09:17:56, 16 Серпня 2012 »
на три точки з 4100 тюнерами буде десь до 1700 грн і то без вартості кабеля
з мін обемом робіт ( без штроб , зривання плінтусів, якщо рівний дах , на стіні або балконі)
joker2706 ,  більш коректніше ставтися до користувачів форуму ca.,

Відсутній sergeny

• Старожило
  • Рейтинг: +250/-21
« Відповідь #766 : 05:45:08, 17 Серпня 2012 »

Я особисто принципово не ставлю дешевих тюнерів на зрвазок Жлобо 4100, також не ставлю дешевих твін/квадро конверторів та дешевого кабелю...  Також я принципово не ставлю комплектів куплених казна де клієнтом... ca.,

Поясніть і шож ви маєте проти 4100? Самий продаваємий тюнер,все на ньому працює,софти правляться !
На рахунок чужих комплектів.Все ставлю!!!! Але без гарантії.Чому незаробити ??? 150 грн за роботу+ транспортні+то чого нехватає.
А от на рахунок кабеля і конверторів більше ніж на один вихід згідний і сам так роблю! так значно дешевше.Тому що потім по гарантії поміняти то вже мій папандос.

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #767 : 06:17:59, 17 Серпня 2012 »
sergeny: те що 4100 найбільш продаваємий ще нічого не означає, він  є і найбільш ремонтуємий.., у вас ні разу не бувало що тьюнер м- ць проробив і "дохне"? При ремонті виявляється, що втратив ємність 47 мкф в колі живлення м/с блока живлення і приймач не запускається..Про яку надійність комлектуючих можна говорити..? І це не поодинокі випадки, постійно кондюки потрібно міняти і у вторинних колах..
А славнозвісні глюки котрі проявляються за деякий час "Нема сигналу" ? Клієнти вже навіть в ремонт не носять (дорогі комлектуючі), просто купляють інший...
Мене давно вже дивує, чому не можна зробити в тих Ортонах по надійності блок живлення хоча б такий як в Опенах..?Це що тяжко добавити декілька блокуючих кондюків та дроселів..?
На даний момент своїм клієнтам рекомендую Опен С1 - нормальна гарантія та можливості враховуючи що ціни зараз на цю модель не дуже великі..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній RIZIK

• Старожило
  • Рейтинг: +1173/-7
  • Волочиськ
« Відповідь #768 : 06:31:54, 17 Серпня 2012 »
Толік С1 зараз нормальних не має (оригіналів) з ними теж купа проблем .

Відсутній RIZIK

• Старожило
  • Волочиськ
« Відповідь #769 : 06:43:38, 17 Серпня 2012 »
Galaxy Innovations S2126 майже в ту саму ціну як С1 але якість набагато краща рекомендую . O0

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #770 : 06:48:19, 17 Серпня 2012 »
sergeny По Жлобо 4100С Вам вже відповіли...
Можу додати тільки одне - як буде нагода відкрийте старий 3-4 річної довності Глобо/Оптікум і новий Жлобо 4100 (QSat 08/09, Евроскупердяй 4050, ЛОРТОН4100) та порівняйте якість збирання (наявність рідіо-деталей)... :2funny: :2funny: :2funny:
Цитувати
а рахунок чужих комплектів.Все ставлю!!!! Але без гарантії.Чому незаробити ??? 150 грн за роботу+
  :2funny: :2funny: :2funny: 1, Ви вважаєте що 150 грн. це достойна зарплата установщика за роботу ???
2. Розкажу одну історію: один хитромудрий молодий клієнт (вони ж все знають і все вміють) поїхав і взяв комплект - антенна схожа зовні SUPRAL 0,6 м, головки паукс (кава-з молоком) з нової партії, діскік Паукс, кабель спрінт 660, тюнер Лортон 4100С. Промодохався сам 3 дні (вони все вміють) :2funny:, вийшов на мене. Прийшов я - почав строїти на Сіріусі більше 70% якості по Опенеу Х820 не витягнув. Стою Амос, при цьому Сіріус поїхав - виявилося що два зажима кріплення антени до слоника мяко кажи не належної якості - метал не загартований і зажим замість того щоб врізатися трохи в  трубу просто розплючується. Довелося міняти антену - поставив на другий день харківську 0,85 - сигнали на 4 головах винягнув як треба по максимуму. підключаю дісік - і тут на тобі "отримуй фашист гранату" - при переключені з 1(2) порту дісіку на 3(4) і назад сигнал на падає на Сіріусі - Амосі з 100-80% до 20-30%, при переключенні знову з 1(2) порту дісіку на 3(4) -- тех саме на НВ і Астрі 19Е. Міняю дісіеки - 5 різних, від різних виробників, картина маслом...
Виявилося що це нове біле лайно від Паукса не хоче нормально працювати з дісіками... В результаті методом проб і помилок (провозившись в сумі 3 вечора - десь приблизно з 6-7 годин) поміняв 3 білих Паукса на 3 сірих (зі старої партії), біле лайно від Паукса нормально працювало тільки на 1 порті дісіку... То нафіг мені такі заробки ????  ca.,
« Останнє редагування: 07:00:44, 17 Серпня 2012 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #771 : 06:57:56, 17 Серпня 2012 »
Тосат,наскільки ви знаєте є різні 4100.В тих людей що я беру надійність трохи вища по тій причині що вони і заодно ремонтники зі стажом.Неберуть гавна,відповідно дають гарантію на пів року.Є стартреки 55 то ті з річною гарантією,нормальним вч .І я за ціною небігаю,хоч на сусідній канторі дешевше.Нарахунок блоків були випадки але як я сказав є гарантія,а от на рахунок пропадання сигналу то в мене на мою радість цего небуло!!!!!І небуло проблем з дісеками як колись хтось писав.  Хоч повірте шо наставив їх огого.
 от скажіть мені ціну С1 ? а тепер врахуємо шо ціна у нас по районі 750-800 грн.А 99,9% непотрібні мереживні карти та юесбі.Вони дивляться на ціну і хочуть шоб показувало.То шо мені як Славік написав принципово неставити??? Чи краще заробити гроші!На свою ціну 4100 суперапарат. Все інше іде в два рази дорожче,а клієнти нехочуть дорожче.

Славік вибачаюсь.Непобачив вашого допису.Про 4100 я вам тоже відповів :2funny:
Нарахунок вумних клієнтів.Буває таке дуже часто.Тому там зразу на місці показую недоліки їхнього обладнання і питаю чи замінювати.Маю ще плюс на обладннанні.Тюнер незашитий + 30грн....і т.д .
 Нарахунок 150 грн.А ви думаєте багато погоджуються? Їм і цих жалко.Але за якихось півчаса заробити з напарником чистими 150 грн що коле???
   :2funny: Славік неображайтесь але возитись три вечора з антеною???  :2funny:
 Таке було в далекому 93 му коли сусід зробив сам супутникову і ми шукали в супутники
.Зараз якшо даже з проблемами то більше ніж два часа (при умові що на одну точку) це незаймає,і пофіг яке обладнання,в мене в бусі є все необхідне шоб замінити,попробувти і т.д
« Останнє редагування: 07:08:18, 17 Серпня 2012 від sergeny »

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #772 : 07:16:17, 17 Серпня 2012 »
Цитувати
Чи краще заробити гроші!
Так за тих 150-200 грн. Тобі потім ще 1 рік при проблемах будуть робити винос мозку... Дибільному і як правило п'яному клієнту не докажеш що його залізо не робить... Мав недавно курйозний випадок: приносить дед на прошивку Евроскупердяй 4050, установка не моя а заїзджого кента з Перемишлен. Підключаю до ТВ , записую порти дісіку, заливаю дамп, в присутності клієнта перевіряю що все що він хоче працює, виставляю порти назад. клієнт розраховується і йде. Десь через тиждень звонить:
К:Ти такий сякий мені фігово прошив, в мене один канал показує тільки.
Я:Кажу нема питань привозіть перевіримо..
К:так в тебе показує, в мене не показує.
Я:вуйку то у Вас щось з антеною треба поправляти. 
К: то прийди і поправ
Я: нема питань - 150 грн. + вартість запчастин , якщо такі буде треба
К: ... так я тобі заплатив...
Я: не зрозумів, Ви заплатили за прошивку, а за антену мови не було ...
Клієнт кладе трубку.... ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #773 : 09:40:07, 17 Серпня 2012 »
Славік,в любій роботі з клієнтами таке є.І що таких робіт неробити???
Мені неодин з друзів казав що "я повбивав би тих клієнтів а телефона побивби,як ти з ними витримуєш?"
Але нічого,працюю,така моя робота.Таких історій в мене тоже купа,але якось виходив з них,проблем аж таких невиникало

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #774 : 11:59:05, 17 Серпня 2012 »
В одній області,райьоні - можна повиколупуватись ,а в інших,де :(майстрів,установщиків,любителів установок,просто любителів випити за так звану установку,прочитавших щось в інтернеті і підняши гордо голову вважаючих себе установщиком) як собак нерізаних ...

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #775 : 12:04:53, 17 Серпня 2012 »
iwan75 У нас в місті конкуренція ну дуже висока , окрім мене ще як мінімум 4 установщика + по селах "місцеві кулібіни" + заїзджі "гастролери" зі Перемишлен та Львова...  ca.,

З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #776 : 13:07:41, 17 Серпня 2012 »
100 %  An14, гастрольори , кулібіни "мєсного разліва" , безробітні , студенти , бивщі плиточніки та домохозяйки з Італії,
 скоро антени будуть ставити навіть Бомжі з Грибович ,
 курча , популярна тема  - ці антени  O0

Відсутній RIZIK

• Старожило
  • Волочиськ
« Відповідь #777 : 14:56:53, 17 Серпня 2012 »
Був в мене вчора прикол продав тюнер Т2 Стронг  мужику пояснив що до чого, через день приходить каже що тюнер хреновий ,не працює  .Включаю в себе все гуд питаю що не працює мужик каже,що йому сусід сказав що він хреновий неси назад це підробка, в мене зовнішньго блоку живлення немає а тут є значить  це підробка .Аргументує що сусід телемастер зі стажем 30 років все знає в інтернеті багато читає він не збреше. І нічого йому не скажеш сусід сказав і все .Я йому пояснюю я теж телемайстер з 15 річним стажем і що  ремонтував телевізори які ваш сусід мені привозив на ремонт накидав 100гр і відавав клієнту і таке було. Так нічого йому і не доказав відав гроші -щастя здоровя .

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #778 : 17:19:04, 17 Серпня 2012 »
Нарахунок конкуренції.
А де її нема зараз? В нашому районі нарахував сіим устновщиків + ті шо шось знають і приблизно можуть ключі забити,тарілку підлаштувати+заїжджі.
 з тими що в районі товаришую кроме одного(дуже в людини гімна багато).Практично всі в мене беруть,позичають комплекти,деколи я в них.Короче виручаємо один одного.І ціни хоч якось тримаємо.

Відсутній VANOS

• Старожило
  • Рейтинг: +221/-1
« Відповідь #779 : 21:28:48, 18 Серпня 2012 »
Ди диви як темка пішла. Тож вставлю своїх п'ять копійок.
Ставив 4100, а що робити не всі клієнти готові викласти кучу бабла, а дивитися теж саме що і сусід. Правда були і проблеми все ж таки не один рік ставлю тарілки, але не знаю чи мені везе чи просто менше економив і брав польські а пізніше теж старався брати з гарантією, зі строю виходили після півроку роботи, тобто гарантійний термін проходив, і то не так вже багато їх було, можна на пальцях перерахувати. І якщо підрахувати що на 50-100 тюнерів один потрібно замінити за власні кошти, нічого страшного (ну не потрібно бути жмотом) репутація дорожче.
Пригадую як знайомі хлопці ящик тюнерів від Віазаду взяли так там 4 чи пять штук браковані, от це тюнера.
Між іншим не так вже проблема блок живлення відремонтувати. От тоді і пояснюйте клієнту що краще потрібно було взяти щось дорожче.
Хоча таке явище як стрибки напруги, гроза і інші стихійні явища ніхто не відміняв.
По поводу клієнтів, різні бувають і з кожним потрібно старатися знаходити спільну мову. Пам'ятайте клієнт завжди правий, і він платить гроші, а от пояснити як платить так і має це вже вміння установщика.
І пам'ятайте немає клієнта немає заробку, а клієнтів не вибирають.

Супутниковими антенами в Україні користується понад мільйон сімей!!

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3796
Остання відповідь 13:19:28, 21 Травня 2007
від vic
В Україні запустили супутникову телемережу “Країна ТБ” з регіональними каналами

Автор lvoldemarРозділ Новини

Відповідей: 0
Переглядів: 2433
Остання відповідь 20:40:07, 11 Вересня 2017
від lvoldemar
НТКУ транслюватиме матчі Євро-2012 в Україні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3183
Остання відповідь 20:42:56, 21 Вересня 2009
від Android-80
В Україні появиться перший футбольний канал!

Автор AstronomyРозділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3277
Остання відповідь 22:01:44, 27 Грудня 2007
від Astronomy
Оператори платного ТБ Україні поки нерентабельні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 4
Переглядів: 4558
Остання відповідь 07:57:03, 07 Березня 2011
від gorich