Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (148/187) > >>

дядя Міша:

--- Цитата: sattv1 від 20:30:35, 05 Лютого 2012 ---у мене місяць не мертвий, замовлення є, але просю чекати щоб морози пересіли хочаб менше 10, бо здоровя важливіше. Заробиш на 200 грн, а на лікування викинеш 600. Бережіть своє здоровя!!!

--- End quote ---
У мене теж є одна установка, чекаю потепління...

slavon:

--- Цитувати ---але просю чекати щоб морози пересіли хочаб менше 10, бо здоровя важливіше
--- End quote ---
Я взагалі не збираюсь щось робити на дворі клієнтам доки температура не перевалить вище за 0  градусів...

Android-80:
А я зі злості одному клієнту влупив два тріакси на 4W/5E/9E/13E/31.5E/36E і Vu+ Uno(WiFi) за 800 вічнозелених. Правда кабель як трос став при -20, але потепліє і все "окультуриться"))))

ЗІ. Фото обов"язково покажу. Я ще в одній темі теж фотки обіцяв на 8-каналів, потепліє і все покажу))))

Rusta:

--- Цитата: Dirty від 09:25:34, 02 Червня 2007 ---мій знайомий якось поцепив на 5му поверсі 1.2м тарілку  перепендикулярно стіні на такий же кронштейн (тільки винос 70см) - і нічого, вісить до цих пір

то чому не можна такі кронштейни ставити???

пі.сі. сам такі кронштейни обходжу десятою дорогою
але цікаво все рівно

--- End quote ---
ці кронштейни є що попадаються згрубого металу , є що з тоненького та щей зварка скупа )

Rusta:
в Рівенський обл. по районах ціна коливається 750-800 гр. за більше ніхто не хоче брати , і шо не дивно як тільки морози то робота є , мусиш робити , бо клієнт сидить відпочиває і в цей момент хоче дивитися тарілку , якщо не поставиш то далі вже не схоче :)
 4050+СА901+зварн. мультиф.+PX4160+3 по 3110А+СА Т-200+RG6(15 мет.обично )

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version