Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Snoop:
Може не в тему сильно не сваріть!
Сьогодні подзвонив клієнт! Хотбірд непоказує, розказує місяць тому поставили йому тарілку (3-ох головий дракон) і не могли наставити Хотбірд, приїхали ті "красавці-установщики" через тиждень поміняли головку, дісек - знов не показує сказали там щось заважає *-A Гроші взяли за остановку і довольні поїхали! Я прийшов (не далеко від роботи) озброєвшись головкою і дісеками, кабель захватив, тест-тюнер (весь рем-комплект) подивився вроді нічого не повино було б мішати сигналу Хотбірда. Підключив свій тест-тюнер напряму до головки зловив без жодних проблем! Тепер поміняв кабель (кусок від головки до дісека) Все запрацювало (мабудь спава була в кабелі)! Робота заняла 20-30хв! Клієнт втішився як дитина! Я йому кажу я б все Вам перобив наново (дав нормальний кабель) за 200грн. і дав гарантію! Клієнт відмовився і я взяв чисто символічно 30грн. за дану роботу!
В даній темі вже писали про переустановки антен і моїй практиці - це вже 1-ий випадок!
Рік тому мому сусідові поставили антену (я не міг поставити бо не мав часу) то йому наслідуючий день крайні головки вітер посував :-Р! Чекав бідний на мене більше місяця! An14
Snoop:
А забув: у нас (Миколаївський р-н, Львівської обл.) "красавці" встановлюють дракона за 600грн з монтажем! >:(
Rubezhanin:
Нема слов... >:( таких бити треба :knuppel2: може тоді може зрозуміють. Луганська область, м.Рубіжне - 700-850 за стандартного дракона.Я беру 820-850 (дивлюсь на дорогу, місто установки и т.п.) А для себе зрозумійте - демпінг це не краще рішення, треба домовлятись між конкурентами й тримати ціни.
andre33:
за 600 грн тоще дорого ,
є кулібіни зі Львова , беруть комплект на радіобазарі за 470-450 грн , ставлять за 540-550
був у одного клієнта по ремонту , казав , що вже по хатам у тому
районі міста ходять комівояжери , пропонують за установку 80-100 грн ca.,
slavon:
--- Цитувати ---пропонують за установку 80-100 грн
--- End quote ---
Дибіли блін... , я їм дещо повідривав щоб розумніші були... :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version