Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (12/187) > >>

Gosha:
Не знаю...в кого ціни падають...
а в мене ростуть.....
то 270 брав за установку моторки з апаратурою ...- тепер 300 баків... а з лінуксоїдним  тюнерами 500 і 600 відповідно....
ось і ще думаю піднімати....
Так що як на мене -ситуація навпаки покращується!  004

DiD /7AHAC:

--- Цитата: zenon від 22:33:23, 09 Грудня 2007 ---Круто. В нас теж були ціни впали, трохи появився дифецит на тюнера і ціни пішли вверх.
Чув одну хохму, недалеко біля Львова в селі фірман за бутилку горілки ставив антени,
з такими конкурентами :2funny: Інтересно подивитись, що вони там дивляться.

--- End quote ---
Те що можна Глобіком на триголовому побачити.
Якщо казати відверто то особливих труднощів немає, при умові легкого доступу до місця встановлення

Ogirok:

--- Цитата: Denja від 21:57:31, 09 Грудня 2007 ---В нас 130 + кабель виходить.

--- End quote ---
Відразу пишемо і модель тюнера - для ясності. :)

--- Цитата: Gosha від 23:06:51, 09 Грудня 2007 ---
 270 брав за установку моторки з апаратурою ...- тепер 300 баків..

--- End quote ---
а тюнер який? FTA + EMU? ;)

Gosha:

--- Цитата: Gosha від 23:06:51, 09 Грудня 2007 ---
 270 брав за установку моторки з апаратурою ...- тепер 300 баків..

--- End quote ---
а тюнер який? FTA + EMU? ;)
[/quote]
Так , Стронг 6350 СИ , ... або ОпенБокс. Мотопідвіс ,тарілка Тріакс, моноблок Інверто (шоб відразу НТВ ,чи Триколор можно було приймати). СИ -шні тюнера нормальні ,...тем більше останнім часом народ почав модулі Триколор помаленьку  брати - тре привчати кліента, до абонплати!  :) . ....по категоріі ціна\якість вигідніше Стронга 6350 СИ не знайти.

tosat:
Дещо про "фірманів" та пляшку горілки...Звонив тут недавно один до мене та й питає: "Я от купив тьюнера прошитого та й комлект дешево - поставив, а він не показує...", на що я йому - звернися до майстра, а він:" Так я свій тьюнер поніс до сусіда, підключив, а він все одно не показує"...
Сміх та й годі... ;D ;D ;D
До речі: ціни і в нас вже почали підніматися в зв"язку з нехваткою тьюнерів.., та і антени вже почали тихенько дорожчати..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version