Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (13/187) > >>

Android-80:
Аналогічна ситуація і у нас. Я сам особисто ціни підняв і на установку.,і на устаткування. Власне сьогодні тюнер космомат 7100СR(картковий)+дракон(двоканальний)+робота=1000 грн. Раніше такий клмплект був навіть за 750 грн. :uglystupid2:

Astronomy:
прийшов до мене мужик і говорить що купив В харькові спутниковий комплект за 125 баксів і хоче щоб я його настроїв ! я його попросив принести мені тюнер! приніс він , коробка опенбокс 800 а в середені тюнер лемберг з пультом від глобо!я йому відповів що вас кінули а він у відповідь говорить  що я просто нічого не розумію в тюнерах,мені продали дуже серйозні спеціалісти комплект! ось і висновки(я ще не бачив тарілку конвертора якщо вони там є) ЇХ РАХУЮТЬ ЗА ІДІОТІВ І ВОНИ ЦЬОМУ РАДІ an33

NAZAR:

--- Цитата: Android-80 від 13:24:24, 10 Грудня 2007 ---Аналогічна ситуація і у нас. Я сам особисто ціни підняв і на установку.,і на устаткування. Власне сьогодні тюнер космомат 7100СR(картковий)+дракон(двоканальний)+робота=1000 грн. Раніше такий клмплект був навіть за 750 грн. :uglystupid2:

--- End quote ---
А як це- дракон  "двоканальний"

Android-80:
твін(сіріус)+твін(амос)+твін(хотбірд) :)

Snoop:
Всім привіт!Скільки коштуватиме тарілка 1,10м у Львові!І де дешевше закуплятися на Торпедо чи на радіоринку?Дякую!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version