Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (95/187) > >>

radioham:

--- Цитата: Wasja від 12:39:30, 29 Травня 2010 ---Сьогодні їздив на виклик доробляти після горе установників з Рави-Руської які встановили на одній стіні одна біля одної дві тарілки питаю господаря чого не поставили на твіни на що вони йому відповіли що ЯКЩО ТЮНЕРА СТОЯТЬ В РІЗНИХ КІМНАТАХ ТО ТРЕБА СТАВИТИ ДВІ ТАРІЛКИ більшого маразму .....

--- End quote ---
як сказать, був випадок  попросили поставить ант,  прийжаю а там уже стойть одна, кидаю туди твіны, кладу кабель - налагоджую тюнер а хотбірда - нема!, писля танцив з бубном оказалось - хотбірда не було з самого початку - міша стіна, попав на перестановку антени, щоб знав то поставивби другу и мозги не парив, твіни ще прийшлось ждать поки привезуть

hmura:

--- Цитата: Ogirok від 20:32:01, 25 Червня 2010 ---Ну в мене таке враження склалося що то ділки винаймають постійно нових (невідаючих) хлопців за пів дурно,  тому такі ціна-якість.

--- End quote ---
I ше на тих антенах мае бути логотип "Превед Спутниг" :2funny:

andre33:
цитата "...комплект з установкою 500 грн"
...500 грн за комплект на 1 точку ? то ж , скільки тоді заробляє той "ділок" та його козачки , що антену
збирають в маршрутці по дорозі до клієнта ... х.з.
 Зараз по Львову середня ціна 720..750 грн / 1 точка   - без вартості кабелю , (тюнери Ортон або Q Sat)

tosat:

--- Цитата: Ogirok від 20:32:01, 25 Червня 2010 ---Ну в мене таке враження склалося що то ділки винаймають постійно нових (невідаючих) хлопців за пів дурно,  тому такі ціна-якість.

--- End quote ---
Свіжий приклад: у нашому магазині побутової техніки "Електрон" власник з метою економії коштів почав рахувати в рахунок зарплати доходи від перешивки та ремонту тьюнерів а реально платив зарплату 800 грн/міс, це при тому, що людина працювала в магазині консультантом-продавецем, шофером (розвозить товар та його розгружає), ставила сат антени, ремонти, це при всьому тому, що антени ставилися від магазину, і за їх обслугу власник повинен був би якщо не доплачувати, то хоч таке б не робити.. >:(, ох ці вже наші новоспечені капіталісти.., от і виходить, що людина, яка навчилася щось робити йде геть, бо задарма робити не хоче, а на її місце береться якийсь "бахор" котрому можна мало платити, відповідно питання: що і як може робити нова людина, яка про антени тіки чула..?
Був недавно у нас на базарі, то питаю у Ігора Горбуся, а чому Ти антени ставиш по 700, а не 750 як у нас всюди, на що отримав відповідь: "Он мій сусід , хоч і Нотбірда не настроїть ставить за 650.." :'(, про що можна вже дальші говорити..
До речі в тому магазині, про який я говорив вище ціни на антени на рівні - 850 грн.. я просто не розумію, чому людині нормально не заплатити...

Ogirok:
Невідаю про який "магазині побутової техніки "Електрон"" Ви говорите, але у Львові є така точка.
Так от:  поставили вони антену взимі клієнту. Ну і за місяців 3-4 вилітає з ладу одна головка. Так клієнт звонить до них, то не приїхали, мов гарантія тільки на тюнер в них.
Ну але в тому випадку  мені добре - перейшовся, замінив деталь, заробив.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version