Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Android-80:
Andersat, що ви заладили з тим базаром? Клієнт хоче асортимент, обслуговування, гарантію, а на базарі цього нема *fack* Тепер в магазині навіть на взуття є гарантія, а на базарі що? Там у вашому Борщові з цінами все нормально, бо мій колєга з с.Іванкова(вашого району) аж у мене комплект придбав(не дракон,не мабо, не гробо...), тобто з цінами у вас все нормально, а от з обладнанням туго... *-G Всюди мабо,дракон,гробо,ортон. Маю навіть телефони ваших конкурентів *-M можу дати поблату :-Р
Розкажу сьогоднішню історію: прийшла клієнтка, яка повний ноль в сат-тб. Обходила вона купа точок і вкінці прийшла до нас. Короче ми з нею поспілкувались десь більше години, і в кінці розмови та жінка була поверхнево обізнана в цінах,форматах,виробниках,гарантіях і т.д. В кінцевому результаті чотириканалки та три тюнера(один з них Віасат). Четвертий поставим шось хадешне до плазми, яка буде підновий рік...
ЗІ.В одному з магазинів запропонували їй поставити одного тюнера(голову)+радіоподовжувач пульта :uglystupid2: і зробити розводку на чотири телевізора. Це треба ж бути таким ідіотом? :uglystupid2: Мама з татом дивляться в спальні PG, а мала дитина в своїй кімнаті теж... :o В іншому порекомендували дві тарілки(звісно дракони), але сказали що потягне то аж чотири тюнера?! :-Р
zloj vitos:
Чесно кажучи в нашому районі розводка на чотири абонента це дуже велика рідкісь(в мене не було зовсім).На два абоненти закази зрідка є.А так в запасі практично любий варіант підключення.Поворотна, два,чотири,вісім і т.д абонентів,двб карти законне підключення(нтв,віасат та ін),шарінг через комп(у знайомого сервак),кембріджі(сам роблю)......Хоча зараз оборот ніякий...грошей в людей мало...Та ще як я писав "негри" допомагають.
andre33:
zloj vitos,
якщо не секрет , скільки береш за поворотну систему (зі слоником ) ?
який ставиш тюнер ,(думаю що не Ортон ;D)
zloj vitos:
Не секрет.Слоники на поворотну не ставлю(слабі),тюнер Опенбокс 8ххх-1500 грн.
Snoop:
--- Цитата: Android-80 від 22:57:06, 18 Листопада 2008 ---
ЗІ.В одному з магазинів запропонували їй поставити одного тюнера(голову)+радіоподовжувач пульта :uglystupid2: і зробити розводку на чотири телевізора. Це треба ж бути таким ідіотом? :uglystupid2: Мама з татом дивляться в спальні PG, а мала дитина в своїй кімнаті теж... :o
--- End quote ---
;D
Навігація
Go to full version