Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
igorelli:
Згоден на 100%.
Ogirok:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 12:46:20, 16 Листопада 2008 ---Wasja - так воно в житті є !!!
Ціни старі , до подорожання
та до скачка доллара !!!
--- End quote ---
Ту квитанцію виписано: 1.11.08
А доляр скочив коли?
А прилітав перед тим сусід, питався, скілько в мене коштує.
Поставили хтозна які тюнера - так вже 2 роки немож їх перешити. Кабелі звисають з поверхів покручені, як бебухи.
WASJATKA:
На вчора від andre33 Деякі беруть за підключення, звонять щоб дали сигнал з супутника. А в нас ще беруть мабуть щомісячно за россійські канали ; горе установщики; я спочатку думав що мене розігрують клієнти але коли дійсно бажаючі питали скільки треба буде платити за них то я зрозумів що така система є. І
коли поставив їм то були дуже здивовані і задоволені що нетреба щомісячно платити.
andrey:
прочитав все ... ви праві на рахунок того всего я розумію ви самі все робите і професійно... ну звісно за це треба платити... просто в нас такий народ ціни підіймають на харчі за квартиру росте квартплата а той жек нічого ні в підїзді ні за воду шоб завжди текла гаряча ( хоча вона в нас по графіку) але гроші всі деруть.. і народ мовчить. було б так як за кордоном підніли ціни страйкували люди... а де простий наш робітник має гроші взяти ніхто не задумується.. плати та й все. порахували прожитковий мінімум то й живи... вот хай би той ющенко прожив на таку зарплату ... mog
Andersat:
Вот у нас в м.Борщів( Тернопільська обл) один базарник теж продає комплекти без установки по 500 грн( тюнер ортон4100с+ дракон).Це при тому що по всьому базарі ціни від 650 грн. А він собі скручує антени на базарі, підключає до телика( бо світло недалеко є)-- показує що все робить " з ноги" -- і пускає в світ. От і попробуй конкуруй з таким. Опустили ціну до мінімуму, тай тішаться шо є заробітку 70-80 гривень.Ціни станом на 13.11.2008р., в цей четвер ще раз піду на базар ,звірю ціни... :)
Навігація
Go to full version