Приймачі DVB-S/S2 > Strong
Strong SRT 7700
kobog1972:
Шановний zioom оскільки Ви крутите антену Стронгом 7700,то чи не могли б Ви покрутити її на Астру 19 грд. і спробувати просканувати 10862 H 22000-8/9? Бо я не знаю чи у мене причина у слабкому сигналі чи це просто Стронг не хоче сканувати. Дякую.
alexey1982:
Друже, так вже писали на іншому "прибацаному" :2funny: форумі, що той пакет не ловить чудоресивер. А бо викинь стронг або забудь про цей пакет.
alexey1982 А який по Вашому, із форумів не прибацаний ??? Той на якому хвалять Віжин, чи якісь інакший ????!!!
\\У людини завжди повинен бути вибір \\
kobog1972:
Якби не те, що Ліга Чемпіонів та Ліга Європи зараз на УТ-1, а з ефірки він у нас не йде, то я би весь той Віжн давно викинув, а так щомісяця плачу ні за що...
slavon:
kobog1972 А навіщо Ви платите ???? Є маса інших варіантів, як дивитися ЛЧ і ЛЕ, за більш дешеві кроші і при цьому Ви будете дивитсь не тільки канал УТ1, а ще маса цікавих каналів, замість того ФТА маразму що є зараз у Віжин !!! :2funny: :2funny: :2funny:
zioom:
--- Цитата: kobog1972 від 09:25:57, 02 Жовтня 2009 ---Шановний zioom оскільки Ви крутите антену Стронгом 7700,то чи не могли б Ви покрутити її на Астру 19 грд. і спробувати просканувати 10862 H 22000-8/9? Бо я не знаю чи у мене причина у слабкому сигналі чи це просто Стронг не хоче сканувати. Дякую.
--- End quote ---
У мене сигнал відсутній з даного трансподера хотілосяб почути у кого приймає у якій місцевості та розмір тарілки та на якому ресивері.
Навігація
Go to full version