Приймачі DVB-S/S2 > Strong
Strong SRT 7700
zioom:
--- Цитата: search від 15:20:13, 30 Вересня 2009 ---У мене цей ресивер крутить антену і приймає FTА канали з 4 супутників 4W,5E,13E,40E.Ніяких проблем з прийманням FEC 8/9 немає.
--- End quote ---
Хотів би підтвердити ваші слова без проблем кручу поворотку на чотири супутника та переглядаю 40Е за допомогою SRT 7700.
alexey1982:
--- Цитата: SERS3333 від 16:30:16, 30 Вересня 2009 ---
--- Цитата: search від 15:20:13, 30 Вересня 2009 ---У мене цей ресивер крутить антену і приймає FTА канали з 4 супутників 4W,5E,13E,40E.Ніяких проблем з прийманням FEC 8/9 немає.
--- End quote ---
А як з пакетом 11647 Н 9167 з амоса?
--- End quote ---
Як я памятаю цей ресивер не сканує цю частоту як ФТА, а лише прописано в ресивері МюзікБокс ЮА. Канал Гумор за словами Віжн з минулих розмов не можуть додати бо сигнал там слабий на частоті :2funny: Я не розумію як вони додали музичний канал :-Р
Cyfra:
Під мультисвітч ніхто не пробував ставити ? Стронг говорить, що два супутники не можуть бути на одному дісеку :o. Ото інтелект !!!
kobog1972:
Люди, ще раз прошу сказати чи дивиться хтось той польський пакет з Астри,особливо тіхто має поворотку,може б попробували? Бо так ніхто і не відповів. Дякую
slavon:
--- Цитувати --- Як я памятаю цей ресивер не сканує цю частоту як ФТА, а лише прописано в ресивері МюзікБокс ЮА. Канал Гумор за словами Віжн з минулих розмов не можуть додати бо сигнал там слабий на частоті Я не розумію як вони додали музичний канал
--- End quote ---
Не знаю що там говореть у Віжин, но зараз сигнал на цьому трансподері як із пушки, в мене наприклад якість 100% по Опену, а на 1+1 - 97-99% !!! Скоріш за все на Гуморі присутня ознака кодування і цей металолом не може його прийняти !!! :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version