Головна категорія > Українські телевізійні канали

Новий пакет Інтер на Amos 2, 4.0°W

<< < (17/22) > >>

oppolp:
Дякую!Питання зняте.

Ankl:
так, поки ми дивимось, але як є інфа що в лютому 2010 має бути купка інтерівських каналів і карточка має вартувати близько 15 у.о в рік .
То тепер маю таку думку чи не варто вже тепер поглядати в бік карткових тюнерів бюджетного типу:
Orton 4060cx ,Orton 4160cx ,Orton 4050cx  чи інших
замість 4100, ціна зара майже однакова, чи поки не буде картки передбачити щось важко? (Наприклад до з"яви віасату теж прпонували людям з картоприймачем з прицілом на майбутнє... і нічого не вийшло).

peetr009:
Ankl, дивіться в сторону LINUX/FULL HD/HDMI/DVB-S2. А то Ви далі в тому болоті(глобо-ортон-оптікум) міняєте шило на мило :2funny:

Ankl:
скільки вартує то щастя?
 тюнер я маю на увазі для (народних) установок, HDMI поки в нас не в попиті, хоча розумію що за ними майбутнє

mesnyk:

--- Цитата: Ankl від 18:36:24, 07 Листопада 2009 ---скільки вартує то щастя?
 тюнер я маю на увазі для (народних) установок, HDMI поки в нас не в попиті, хоча розумію що за ними майбутнє

--- End quote ---
Я незаймаюся продажем саттб (незажрався, нехватає часу, наразі сат - це хобі), але на ура продаю лсд і т.п., відверто люди готові плати гроші за нормальну техніку, і таких людей немало. HDMI цілком в попиті, просто немає продавця який може ПОЯСНИТИ навіщо платиити за тюнер 300-600 (денег)  :2funny: а не 15-40. Принаймі у Львові спілкувався з неодним продавцем... Нема підходу до клієнта. Якщо розказати гарно людям то і тюнер для (народних) установок буде якщо не dm800, то принаймі IPbox. і т.п і т.д. і т.і. :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version