Головна категорія > Українські телевізійні канали

Новий пакет Інтер на Amos 2, 4.0°W

<< < (16/22) > >>

andrey:
підкжіть будьласка як для опенбокса 820 вводити ключі а то вже шось забув дуже давно ним не грався...  на амосі деякі канали не працюють- кодований канал... підкажіть ссилку шоб почитиати чи як ввести.?

slavon:
Як вводити бісс ключі в Опенбокс Х8х0, Х5х0 я описав тут !!! Ключі на інші кодування вводяться аналогічно у відповідні розділи ЕМУ !!! Також можна залити готові налаштування + ключі наприклад з цієї теми. Більш докладну інструкцыю по роботі з ЕМУ Опенбокс знайшов тут

DJArty:
Вітаю!
Зіткнувся з наступною проблемою - пакет Інтера 10889 V 27500 3/4 на Амосі  не сканується, рівень сигналу нульовий.
Як з'ясувалося ті хто встановлював тарілки використовували на п'ять супутників один дісек чотирьохпортовий. Таким чином Ямал і Амос підключені на один порт через V/H-спліттер (або як там). Тобто Ямал бере тільки вертикальну поляризацію а Амос тільки горизонтальну (можна зрозуміти встановлювачів - і економніше і каналів на Амосі з вертикалкою майже не було). Так от майте на увазі, в кого не вийде знайти новий пакет, може і у вас так  ;)

oppolp:
А Інтер з 10899 Амоса з вище викладеними ключами вже не показує ,чи це тільки в мене?

gotsanyuk:
@oppolp
В мене все працює... Ключі від ig0r  O0
 :) Поправка 10889 - частота. Який тюнер?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version