Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9
Openbox S7 HD PVR
gotsanyuk:
--- Цитата: vicsat ---S7 то шо? смертьвсемь?
--- End quote ---
:2funny:
Цікава трохи назва, це спеціально щоб ніхто в конкурсі не переміг? :2funny: І ще інтересно скільки років буде софтова підтримка... якщо ціну нормальну покладуть то успіх невеличкий буде...Але, час дасть відповідь на всі запитання...
sergeny:
Наскільки я зрозумів це тойже 7200,тільки з можливістю HD...ну і в другому корпусі...
Пока що інтересує тільки одне - ЦІНА ????
І знаючи СС дуже хочеться надіятись що я помиляюсь.
Astronomy:
напевне програмне обеспечення буде писать майкросовт на чолі з Білом Гейтсом(напишуть нову вісту),корейці пишуть під інші моделі 730,790, їм часу не вистачить an33
slavon:
--- Цитата: Android-80 від 16:22:44, 17 Вересня 2009 --- Саме смішно, що його вже почали обговорювати, навіть не покористувавшись :2funny: На тому ж форумі хтось "брякнув"-конкурент дріма800. Ой бля, я чуть не впав з крісла *-A Конкурентом він буде хіба по ціні в 500-600 зелених. :2funny:
--- End quote ---
Тим хтось був я !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Звичайно я поки не користувався ні Openbox S7, ні Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox DM 8000 HD PVR DVD , але порівнюючи технічні характеристи можна з впевненістю сказати що цей Опенбокс буде їх конкурентом і не тільки по ціні !!! :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---напевне програмне обеспечення буде писать майкросовт на чолі з Білом Гейтсом(напишуть нову вісту)
--- End quote ---
А що в мелкософті вже пишуть ПЗ для приймачів під Лінукс ??? Круто, а я незнав !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Astronomy:
Славік це СС вони можуть що хоч придумать, вони вже народ кинули з тюнерами!!! а про форум взагалі не ма що говорить
Навігація
Go to full version