Технічний відділ > Майстерня

Тестування тюнерів на якість зображення

<< < (5/11) > >>

Gosha:
Тестування проводили на супутниках ХотБёрд і Астра19.
В основному на німецьких каналах, з високою роздільною здатністью.

vic:

--- Цитата: Astronomy;7091 ---А чому не взяли в цю компанію Дріма ? не вже така ужасна картінка в дрімі?
--- End quote ---

Нажаль дрім поза конкуренцією....особливо китайський з невідомих джерел..свій дрім7000 я просто не хотів брати навіть для тестування поскільки і сам бачу,що він стоїть на другому місці після дбокс2..це видно і всі знають давно..цікаво було спробувати власне опен810  і він не підвів сильно!!
По НТВ+..нажаль хдтв тюнера мають привязку до карти-халява тут відносна..нтвшний спрощенний тюнер вартує понад 600уо..нбокс-30уо...різниця відчутна...
Повторюю..ми як ошелешені дивились просто дві години без перекуру --просто рекламні ролики!!!!!Можете просто повірити,що це був дійсно шок..ДВД хдтв -- ховається!!Ми просто в кінці і його порівняли...різниця дуже замітна в якості!!!
Добавлю..в мене нбокс уже понад півроку...на звичайному телевізорі не замітно ніякої якості--просто показує те,що інші тюнери не показують..от щоб відчути різницю--потрібно і відповідний телевізор...така сама ситуація буде і з іншими тюнерами хдтв..нема відповідного телевізора--просту буде щось показувати!!!Але повірте--подивишись пару годин якісного--відразу хочеться і в себе таке ж....

Astronomy:
Вірю, шкода що я не бачив

Dirty:
жалко, що нема доступного контенту на зрозумілій загалу мові...
одну рекламу весь час дивитися ж не будеш...

блін....заразили мене....теж хочу глянути

vic:
Повір..у нас с Гошею щелепи були на підлозі.......це враження важко передати словами..ми після цього просто пішли і випили пляшку..з радості...
Добавлю..я не думав до нині і не розумів,що якість кабелів,якими з"єднуються тюнера з телевізором відіграють таку велику роль!!!
До мене і зараз не доходить,що кабель вартує більше ,ніж тюнер..ще один шок..:confused:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version