Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
lwm:
всі по підтримують швидкість від 2000.я думаю треба видалити непотрібні близькі транспондери.цей виродок без апчг і при настройці скаче через 8 мегагерц.звідси і неможливість прописати близькі транспондери.в мене подібна проблема була с каналом гумор.поки не повидаляв всіляке сміття в настройках антени сигнал не було
remax:
Підніму тему... Мій 730 не бачить Гумор, а також на 75му жодного транспондеру, крім 12518... На 13му не бачить 11566, 12322, 12597... Може перевірити вхідний блок? І ще однє, в мого знайомого така сама біда, але в нього 790 Опен... Прошивки в нас різні, тому цей варіант відпадає?
Я зрозумів про близькі частоти, але на ?%му вони мають більший розбіг, ніж 8Мгц... :(
romireb:
--- Цитувати ---Я зрозумів про близькі частоти, але на ?%му вони мають більший розбіг, ніж 8Мгц...
--- End quote ---
конвертори й дайсики у ваг Г@.....о :o
може кабель такий же ....
про +/-8 Мгц все точно але дивитись потрібно на осцилятор конвертора ....а потым сміття
та правильно настройки зробити ... попробуйте вольт добавку.. заміряти ..
maTuhh:
проблема в головці!
remax:
Не то пальто... Головки Евроскай, Дайсек Вінквест, кабель Finmark 660 (ви що, подумали, що я собі додому фігню потсавлю?), не думаю, що то голови або Дайсек, атже скільки років відпрацювало, а тут поставив собі Опен і на тобі :(...
Ну якщо ви наполягаете, поміняю голови та дайсек, які посовітуете додому собі брати?
Навігація
Go to full version