Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса

(1/4) > >>

cgr:
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса!!! Що це може бути? Інші тюнера бачать.... an24

slavon:
Скоріш за все сам приймач (або його ПО) не підтримує швидкість потоку нижчу ніж 03500, бо зараз там 03333, а коли було 03750 - трансподер сканувавсмя без проблем !!! Така ж ситуація у знайомого, у нього Х790 !!! У мене на Х540 і Х820 все ОК якщо не рахувати деякі короткочасні затики (миттеве пропадання сигналу трансподеру приблизно 1 раз на 2-3 хв) !!!

Diller:
У мене Х 730 .сигнал на рівні вище 41 % просканувався нормально(правда затяжки присутні при показі періодичні але це залежить від погоди,сигнал надто слабкий) Совт 1,17,73

slavon:
Diller
--- Цитувати ---правда затяжки присутні при показі періодичні але це залежить від погоди,сигнал надто слабкий
--- End quote ---
Те, що сигнал надто слабий, у порівнянні з іншими трансподерами (у мене в районі 45-51% якості по Опену Х540) це правда, але постійні затики (на якусь соту чи десяту долі секунди) від погоди не залежать, це одно з двох - погано працює даний трансподер на супутнику, або його аплінк !!!

roger5000:
Підтримую slavon, Спробуйте змінити ПО, з низькими швиткостями не всі прошивки коректно працюють.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version