Автор Тема: Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса  (Прочитано 3691 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« : 10:44:47, 06 Вересень 2009 »
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса!!! Що це може бути? Інші тюнера бачать.... an24
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #1 : 11:03:05, 06 Вересень 2009 »
Скоріш за все сам приймач (або його ПО) не підтримує швидкість потоку нижчу ніж 03500, бо зараз там 03333, а коли було 03750 - трансподер сканувавсмя без проблем !!! Така ж ситуація у знайомого, у нього Х790 !!! У мене на Х540 і Х820 все ОК якщо не рахувати деякі короткочасні затики (миттеве пропадання сигналу трансподеру приблизно 1 раз на 2-3 хв) !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 169
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #2 : 11:54:47, 06 Вересень 2009 »
У мене Х 730 .сигнал на рівні вище 41 % просканувався нормально(правда затяжки присутні при показі періодичні але це залежить від погоди,сигнал надто слабкий) Совт 1,17,73
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #3 : 12:18:29, 06 Вересень 2009 »
Diller
Цитувати
правда затяжки присутні при показі періодичні але це залежить від погоди,сигнал надто слабкий
Те, що сигнал надто слабий, у порівнянні з іншими трансподерами (у мене в районі 45-51% якості по Опену Х540) це правда, але постійні затики (на якусь соту чи десяту долі секунди) від погоди не залежать, це одно з двох - погано працює даний трансподер на супутнику, або його аплінк !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #4 : 13:05:47, 06 Вересень 2009 »
Підтримую slavon, Спробуйте змінити ПО, з низькими швиткостями не всі прошивки коректно працюють.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #5 : 17:53:19, 06 Вересень 2009 »
всі по підтримують швидкість від 2000.я думаю треба видалити непотрібні близькі транспондери.цей виродок без апчг і при настройці скаче через 8 мегагерц.звідси і неможливість прописати близькі транспондери.в мене подібна проблема була с каналом гумор.поки не повидаляв всіляке сміття в настройках антени сигнал не було

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #6 : 18:07:33, 12 Листопад 2009 »
Підніму тему... Мій 730 не бачить Гумор, а також на 75му жодного транспондеру, крім 12518... На 13му не бачить 11566, 12322, 12597... Може перевірити вхідний блок? І ще однє, в мого знайомого така сама біда, але в нього 790 Опен... Прошивки в нас різні, тому цей варіант відпадає?
Я зрозумів про близькі частоти, але на ?%му вони мають більший розбіг, ніж 8Мгц... :(

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #7 : 07:49:07, 13 Листопад 2009 »
Цитувати
Я зрозумів про близькі частоти, але на ?%му вони мають більший розбіг, ніж 8Мгц...

конвертори й дайсики у ваг  Г@.....о :o

може кабель такий же  ....
про +/-8  Мгц все точно але дивитись потрібно на осцилятор конвертора ....а потым сміття

та правильно настройки зробити ... попробуйте вольт  добавку.. заміряти ..
« Останнє редагування: 07:54:40, 13 Листопад 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній maTuhh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 30
  • Рейтинг: +19/-0
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #8 : 12:18:04, 13 Листопад 2009 »
проблема в головці!
глобо 4000...

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #9 : 15:17:36, 13 Листопад 2009 »
Не то пальто... Головки Евроскай, Дайсек Вінквест, кабель Finmark 660 (ви що, подумали, що я собі додому фігню потсавлю?), не думаю, що то голови або Дайсек, атже скільки років відпрацювало, а тут поставив собі Опен і на тобі :(...
Ну якщо ви наполягаете, поміняю голови та дайсек, які посовітуете додому собі брати?

Відсутній Oskar1

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +23/-3
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #10 : 15:25:51, 13 Листопад 2009 »
У мене показує, на моєму 730-му. Але памятаю влітку якийсь спортивний всі забивали, а в мене не виходило. Тоді радили прибрати транспордери, які поблизу. Ще змінювати частоту на один в одну та другу сторону. Я не робив, бо канал зразу закодували, але "здравий смисл" в цьому є. *-P

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #11 : 15:48:22, 13 Листопад 2009 »
    В даний час не маю 730-750-го дома, перевірити не можу, але проблема знайома і вирішилась дуже просто: канали сканувати не через транспондерний пошук, а через установку антени . Пробуйте, повинно вийти.                  ca.,
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #12 : 18:36:31, 13 Листопад 2009 »
а яка різниця? з установок антени все одно перекине в меню пошуку по транспондеру

Відсутній maTuhh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 30
  • Рейтинг: +19/-0
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #13 : 21:26:31, 13 Листопад 2009 »
ОКРЕМІ головки (екземпляри) відказуються працювати на МАлих швидкостях...схожа проблема була з сигналом "ТВ-Надым" на 80гр.(шв 3250).Спробуй (cgr) просто поміняти їх (головки) місцями  напр. Sirius-Amos
глобо 4000...

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Openbox 730 не бачить Інтеру з Амоса
« Відповідь #14 : 17:40:56, 14 Листопад 2009 »
Новини зі фронту... Короче підключив тюнер напряму до головки 75гр, всі частоти запрацювали, але з дуже малим сигналом, на Глобо сигнал був кращий, маю сподівання, що то мені такий ОПЕН попався...

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58205
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2800
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 4596
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 7312
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Свіжі прошивки для Openbox SX4Base/SX4/SX6/SX9/SX9Combo

Автор bodyanРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 12
Переглядів: 11617
Остання відповідь 19:18:04, 23 Лютий 2019
від arrows