Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Проблема зі звуком на Х-810

<< < (2/4) > >>

дядя Міша:
Yaro, ви дали найрезультативнішу пораду. Недавно приїхав з Івано Франківська, куди возив свій тюнер до майстрів (бо сам ремонтом не займаюся), їхні підозри на 100%, співпадають( підтверджують) ваші слова. Конкретний результат(причини), буде відомий через пару днів, після усунення цих причин.

дядя Міша:
Прийшлося знову повернутися до цієї теми. Проблеми з звуком на х-810 так і залишилися. Полазив по Івано Франківську, так ніхто мені не допоміг, підозра до мікросхеми LM 358 якої ні у кого нема в наявності. Ну це у минулому, а тепер додалася ще одна проблема, уже на х-800. Тюнер не приймає команди з пульта (таке питання тут було) і теж не зміг його вирішити. У мене питання: Чи можна переставити передну панель(морду) з Опенбокс х-810 на Опенбокс х-800 ,щоб зробити хоть один нормальний тюнер. Чи є якась різниця?

Yaro:

--- Цитата: Дядя Миша від 11:15:41, 28 Грудня 2010 ---підозра до мікросхеми LM 358 якої ні у кого нема в наявності.
--- End quote ---

Якщо не знайду оригінальну - точний аналог влаштує?

дядя Міша:

--- Цитата: Yaro від 12:46:46, 28 Грудня 2010 ---
--- Цитата: Дядя Миша від 11:15:41, 28 Грудня 2010 ---підозра до мікросхеми LM 358 якої ні у кого нема в наявності.
--- End quote ---

Якщо не знайду оригінальну - точний аналог влаштує?

--- End quote ---
Ярослав, не треба турбуватися, хто зна що це та мікросхема(кажуть неупевнено), а мороки багато, тай ми далеко один від одного. Попробую підставити передну панель від х-800...Результат відпишу.

Yaro:
Ні то й ні. Мене просто дивує, що то за майстри такі, коли не вміють визначити, чи мікруха, чи ні.  :o Простенький здвоєний операційний підсилювач, до речі, у нього аналогів - туєва хуча...ставте 4558-му, не пошкодуєте, вона набагато якісніша.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version