Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Проблема зі звуком на Х-810
дядя Міша:
У мене виникла прблема з звуком на Х-810. При включенні приймача, відсутній звук, який появляється при натисканні кнопки MUTE(включення і виключення звука),в дальнійшому не регулюється .Тюнер зєднаний з телевізором скартом. Прошивка нічого не дає. В чому причина?
sat-pl:
а тюльпани що кажуть ? інший телевізор ?
Ogirok:
Щось я запитання толком не зрозумів.
При включенні нема, але появляється після того, як натиснути кнопку MUTE?
Попробуйте скинути в заводські тюнер.
Далі, якщо нема, пошаманьте в менюшці зі системою (форматом) звуку.
дядя Міша:
Пробував різні варіанти: підєднував ч\з ВЧ, тюльпани, скарт, скидав в заводські настройки, порпався в меню, підєднував до різних телевізорів, перепрошивав різними версіями- нічого не дає. Таж сама історія при включенні: відсутній звук, який появляється при натисканні кнопки MUTE і не регулюється, а ще коли появляється звук,звук може бути дуже сильний або дуже слабий. Це сталося пару днів назад, до тих пір було все нормально. Читав тут на форумі що це є слабкість Х-810 (не регулюється звук),треба регулювати на телевізорі. Може треба дивитися в середину(я сам ремонтом не займаюся)??
Yaro:
Дядь Міш, а Ви випадково не втикнули Скарт в розйом для відіка (на тюнері) ? Ну всяке ж буває, а звук тоді дійсно не регулюється...На Глобіках 3ххх-6ххх картина саме така. Я розумію, що схемотехніка інакша, але все-таки? Якщо ні - то шмонайте найперше мікруху звука, там вроді стоїть щось типу LM358 або подібна (здвоєний підсилювач звукової частоти)...І всі конденсатори-електроліти в звуковій ланці бажано теж перевірити.
Навігація
Go to full version