Автор Тема: Проблема зі звуком на Х-810  (Прочитано 4942 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« : 19:21:33, 15 Серпень 2009 »
У мене виникла прблема з звуком на Х-810. При включенні приймача, відсутній звук, який появляється при натисканні кнопки MUTE(включення і виключення звука),в дальнійшому не регулюється .Тюнер зєднаний з телевізором скартом. Прошивка нічого не дає. В чому причина?
« Останнє редагування: 19:58:14, 15 Серпень 2009 від Ogirok »
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1770
  • Рейтинг: +606/-3
Проьлема з звуком на Х-810
« Відповідь #1 : 19:28:49, 15 Серпень 2009 »
а тюльпани що кажуть ? інший телевізор ?
Apple TV4

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #2 : 20:02:39, 15 Серпень 2009 »
Щось я запитання толком не зрозумів.
При включенні нема, але появляється після того, як натиснути кнопку MUTE?
Попробуйте скинути в заводські тюнер.
Далі, якщо нема, пошаманьте в менюшці зі системою (форматом) звуку.
« Останнє редагування: 20:05:48, 15 Серпень 2009 від Ogirok »

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #3 : 20:58:03, 15 Серпень 2009 »
Пробував різні варіанти: підєднував ч\з ВЧ, тюльпани, скарт, скидав в заводські настройки, порпався в меню, підєднував до різних телевізорів, перепрошивав різними версіями- нічого не дає. Таж сама історія при включенні: відсутній звук, який появляється при натисканні кнопки MUTE і не регулюється, а ще коли появляється звук,звук може бути дуже сильний або дуже слабий. Це сталося пару днів назад, до тих пір було все нормально. Читав тут на форумі що це є слабкість Х-810 (не регулюється звук),треба регулювати на телевізорі. Може треба дивитися в середину(я сам ремонтом не займаюся)??
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #4 : 06:53:36, 17 Серпень 2009 »
Дядь Міш, а Ви випадково не втикнули Скарт в розйом для відіка (на тюнері) ? Ну всяке ж буває, а звук тоді дійсно не регулюється...На Глобіках 3ххх-6ххх картина саме така. Я розумію, що схемотехніка інакша, але все-таки?  Якщо ні - то шмонайте найперше мікруху звука, там вроді стоїть щось типу LM358 або подібна (здвоєний підсилювач звукової частоти)...І всі конденсатори-електроліти в звуковій ланці бажано теж перевірити.
« Останнє редагування: 07:00:21, 17 Серпень 2009 від Yaro »
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #5 : 17:12:38, 17 Серпень 2009 »
Yaro, ви дали найрезультативнішу пораду. Недавно приїхав з Івано Франківська, куди возив свій тюнер до майстрів (бо сам ремонтом не займаюся), їхні підозри на 100%, співпадають( підтверджують) ваші слова. Конкретний результат(причини), буде відомий через пару днів, після усунення цих причин.
« Останнє редагування: 20:33:43, 17 Серпень 2009 від Ogirok »
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #6 : 11:15:41, 28 Грудень 2010 »
Прийшлося знову повернутися до цієї теми. Проблеми з звуком на х-810 так і залишилися. Полазив по Івано Франківську, так ніхто мені не допоміг, підозра до мікросхеми LM 358 якої ні у кого нема в наявності. Ну це у минулому, а тепер додалася ще одна проблема, уже на х-800. Тюнер не приймає команди з пульта (таке питання тут було) і теж не зміг його вирішити. У мене питання: Чи можна переставити передну панель(морду) з Опенбокс х-810 на Опенбокс х-800 ,щоб зробити хоть один нормальний тюнер. Чи є якась різниця?
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #7 : 12:46:46, 28 Грудень 2010 »
підозра до мікросхеми LM 358 якої ні у кого нема в наявності.

Якщо не знайду оригінальну - точний аналог влаштує?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #8 : 13:27:05, 28 Грудень 2010 »
підозра до мікросхеми LM 358 якої ні у кого нема в наявності.

Якщо не знайду оригінальну - точний аналог влаштує?
Ярослав, не треба турбуватися, хто зна що це та мікросхема(кажуть неупевнено), а мороки багато, тай ми далеко один від одного. Попробую підставити передну панель від х-800...Результат відпишу.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #9 : 13:37:55, 28 Грудень 2010 »
Ні то й ні. Мене просто дивує, що то за майстри такі, коли не вміють визначити, чи мікруха, чи ні.  :o Простенький здвоєний операційний підсилювач, до речі, у нього аналогів - туєва хуча...ставте 4558-му, не пошкодуєте, вона набагато якісніша.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #10 : 14:04:32, 28 Грудень 2010 »
         Переставив передну панель х-810 на х-800, все працює як новий. Тепер буде проблема тільки з одним тюнером х-810 (звук і відсутня реакція на пульт)Ще раз, при нагоді, поїду до Франківська....
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #11 : 15:25:15, 28 Грудень 2010 »
         Переставив передну панель х-810 на х-800, все працює як новий. Тепер буде проблема тільки з одним тюнером х-810 (звук і відсутня реакція на пульт)Ще раз, при нагоді, поїду до Франківська....
Дивно, переставив панелі, тюнер почав приймати команди пульта. Залишилася проблема звука.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #12 : 07:24:48, 29 Грудень 2010 »
Дивно, переставив панелі, тюнер почав приймати команди пульта. Залишилася проблема звука.

Нема тут нічого дивного, Дядь Міш :) Все логічно, якщо трохи прикинути, що і до чого.  An14
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #13 : 11:50:52, 29 Грудень 2010 »
Дивно, переставив панелі, тюнер почав приймати команди пульта.

Мав таке декілька раз, що роз"єм неконтачив, але це дуже рідко буває - в основному приходиться міняти фотоприймач..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній suslic

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 77
  • Рейтинг: +5/-0
Проблема зі звуком на Х-810
« Відповідь #14 : 18:37:32, 25 Березень 2012 »
у мене теж нема звуку але через модулятор х800  бо у клієнта один приймач на4тв хіба доставлю зовнішній модулятор якщо незайду derisive.gif

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3200
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3845
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2632
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3546
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1245
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh