Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!
M1sha:
serg1973 Подивіться в наш розділ "Хто звідки", виберіть найближчого до Вас майстра, він до вас приїде і все зробить якнайкраще , з Полтави хто є? Хто зна чого воно там рве картинку, можливо сопутник на орбіті перевернувся? Але все поправимо.
ded50:
Як давно перегружав свого реса. Я би скинув всі настройки на заводські.Ну зрозуміло шо прийдеться попрацювати. По новій просканувати І все інше, а потім вже майстра шукати якщо не получиться.
SERS3333:
--- Цитата: serg1973 від 19:51:08, 04 Серпня 2009 ---Допоможіть будьласка вирішити негараз з Openbox X-800, сипе картинку і зникае сигнал. Робить 2-5 хвилин а потім починае віскакувати напис НЕТ СИГНАЛА і зображення квадратиками, а потім далі все в нормі декілька секунд і знову сипе і напис НЕТ СИГНАЛА. Допоможіть,бо вже задовбав цей клятий ОПЕН. Сергій з Полтави.
--- End quote ---
Скачай схему http://sat-ukraine.info/index.php?topic=52.new#new,і перевір всі напруги на ВЧ блоці в момент пропадання сигналу
serg1973:
--- Цитата: sat-pl від 23:05:03, 04 Серпня 2009 ---
--- Цитата: serg1973 від 22:31:47, 04 Серпня 2009 ---Знову на черговому сайті них........ недопомогли. І навішо такі форуми ..................
--- End quote ---
Спочатку хотів допомогти поки небуло обіди в сторону форуму ! Просто потрібно мати терпіння !
Гугл вам в поміч ! xDDD
--- End quote ---
так допоможи будьласка, бо я літаю по усим сайтам як супутник, а толку мало.P.S. прошу пробачення якщо образив.
serg1973:
--- Цитата: ded50 від 04:45:32, 05 Серпня 2009 ---Як давно перегружав свого реса. Я би скинув всі настройки на заводські.Ну зрозуміло шо прийдеться попрацювати. По новій просканувати І все інше, а потім вже майстра шукати якщо не получиться.
--- End quote ---
Таке я робив двісті разів, але все марно,( скидав на заводські, потім прошівав, а потім сканував і все по барабану) таке як було так і лишилося.P.S. Забув сказати що приймач зовсім новий, тиждень як придбав у Харкові на барабашово.
Навігація
Go to full version