Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!
sat-pl:
Проблема можу бути що рес нехоче працювати з неякісним дісєком ) пробуй напряму всьо підконктети !
serg1973:
--- Цитата: sat-pl від 14:22:20, 05 Серпня 2009 ---Проблема можу бути що рес нехоче працювати з неякісним дісєком ) пробуй напряму всьо підконктети !
--- End quote ---
я пробував і напряму, все одно
kovpak:
Відвезти його назад на Барабашово як це роблю я.Останнім часом з такими самими глюками Х-800 попадається багато, напевне слід відмовитись від цієї моделі?
zloj vitos:
Замір напругу на виході ЛМ317(або ЛНБ)-повинно бути 13(верт пол) або 18(гор пол).Якщо в момент пропадання сигналу там напруги нема-шукай причину в ЛМ317 та її обвязці(самий поганий варіан-проблема вкеруванні-тоді процу гаплик) і звісно дісек підключай та перевіряй керування ним останнім-спочатку все напряму пусти.
P.S.А Опени зі старою мордою в темно оранжевих коробках брати не рекомендую(звісно можуть бути й непогані-залежить від партії).Останні 2 із 4-ох зразу(не встиг навіть поставити-перевіряв,в ремонт поїхали),та й виснуть часто.
serg1973:
--- Цитата: zloj vitos від 14:33:41, 05 Серпня 2009 ---Замір напругу на виході ЛМ317(або ЛНБ)-повинно бути 13(верт пол) або 18(гор пол).Якщо в момент пропадання сигналу там напруги нема-шукай причину в ЛМ317 та її обвязці(самий поганий варіан-проблема вкеруванні-тоді процу гаплик) і звісно дісек підключай та перевіряй керування ним останнім-спочатку все напряму пусти.
P.S.А Опени зі старою мордою в темно оранжевих коробках брати не рекомендую(звісно можуть бути й непогані-залежить від партії).Останні 2 із 4-ох зразу(не встиг навіть поставити-перевіряв,в ремонт поїхали),та й виснуть часто.
--- End quote ---
в момент пропадання сигналу напруга на вході присутня.
Навігація
Go to full version