Головна категорія > Українські телевізійні канали

ТРК Київ..хто в ліс,xто в біс...

<< < (4/11) > >>

IVP:
Ніхто так нас і не почує якшо тільки тут будемо писати....
І шось звертання до них нічого не дають....
Може у когось є якісь добрі зв'язки з кимось з них ?

Alexander:

--- Цитата: IVP;6802 ---Ніхто так нас і не почує якшо тільки тут будемо писати....
І шось звертання до них нічого не дають....
Може у когось є якісь добрі зв'язки з кимось з них ?
--- End quote ---

Я неодноразово пропонував розробити загальне звернення, але, нажаль, так ніхто мене не підтримав, все завершилося глобальними розмовами на локальну тему.

Yaro:

--- Цитата: vic;6779 ---це не той канал,котрий кодується від глядачів!!Якраз власне -кодується для глядачів!!!
Новий,СТБ,ICTV,ТРК Україна--могли б по-людськи  і дати можливість людям ,раз нема карт доступу-просто перейти на статику..
--- End quote ---

Добра думка, варіант був би ну просто для всіх нормальний, поки там би розбиралися з надходженням карточок...

vic:
Ну якщо всі розуміють компроміс в використанні статики то напевно можна подзвонити в телеканали і запропонувати таке соломонове рішення і якщо твердження Alexander вірне,що канали ніц не мають від кодування:ні зайвого шматка сала ні до сала,і живляться лише від реклами,а чим більше додаткових глядачів,тобто супутникових,то і навар вищий,то виходячи з такої логіки завтра елементарно можна буде дивитись ці канали-логіка ж залізна!!
Але щось мені шрябе в душі,що кодуваня сигналу має таки навар і напевно немалий..

Dirty:

--- Цитата: Alexander;6803 ---Я неодноразово пропонував розробити загальне звернення, але, нажаль, так ніхто мене не підтримав, все завершилося глобальними розмовами на локальну тему.
--- End quote ---

значить нікому підтримати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version