Головна категорія > Українські телевізійні канали

ТРК Київ..хто в ліс,xто в біс...

<< < (3/11) > >>

sat-pl:

--- Цитата: Gosha;6754 ---ID 0004 :)

P.S. ...я мислю, що не варта так ключ викладати, до його появи.....на світ.
 Не гарно це якось ....
думаю, що тепер його змінять.......
--- End quote ---

неможу з тобою непогодитися... все може бути-) який канал така кодіровка:cool:

IVP:
Якщо його і в 2.6 закрили я б неплакав :)

vic:
це не той канал,котрий кодується від глядачів!!Якраз власне -кодується для глядачів!!!
Шкода що таким чином не поступають канали Новий,СТБ,ICTV,ТРК Україна--могли б по-людськи  і дати можливість людям ,раз нема карт доступу-просто перейти на статику..

Alexander:

--- Цитата: vic;6779 ---це не той канал,котрий кодується від глядачів!!Якраз власне -кодується для глядачів!!!
Шкода що таким чином не поступають канали Новий,СТБ,ICTV,ТРК Україна--могли б по-людськи  і дати можливість людям ,раз нема карт доступу-просто перейти на статику..
--- End quote ---

Якщо канали входять до пакетів які кодуються 2,6, то повинні прийняли їх правила.
Канали від кодування сигналу нічого не мають, доречі 1+1 мали закодувати ще 1 квітня, а не закодували, бо канал і так втратив значну частку аудиторії, і рекламні компанії не хотять розміщувати на цьому каналі рекламу, а реклама - це гроші Тут причина полягає в тому, що відкритим каналам не хотять продавати ліцензійний продукт: передачі, фільми. Бо Європа не хоче, щоб канал який відкрито транслюється на велику територію транслював фільми, за які європейці платять, у відкритому режимі, захист авторських прав...

vic:
Так по моєму,це був би компромісним варіант на нинішній день--перейти каналам на статику,до появи карт доступу..канал лишається фактично кодованим,а "народ" дивиться і не чубиться...можливо запропонувати такий компромісний варіант?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version