Автор Тема: USALS + Глобо  (Прочитано 1316 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній magister_of_es

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +10/-0
USALS + Глобо
« : 19:51:22, 10 Травень 2007 »
Добрий день, шановні друзі.
Хочу Вас запитати про таке:
маю мотор Стронг2100, та Глобо 5000, тріакс 0.9, конвертор Pauxis та 40 м кабелю.
Налагаджував моторизовану систему за допомогою тюнера Опен810(чужий- не мій), довго маявся,але все таки настроїв і бачу всі канали від Амоса до Ямала.
Хочу віддати Опен810 та підключити свій рідний Глобо 5000. Я ввійшов Меню Установка Юсалс, ввів довготу і широту, а як зробити щоб таріль сама переїзджала на  канал, не можу, сидів сидів, і не зміг розібратись.
Будь ласка підкажіть, що робити в режимі Юсалс, як і  що виставити. На Опені зміг, там все легко, зараз дивлюсь все по Опену, але треба віддавати його.
А з Глобо щось возивсь та все ні до чого.
Система налагоджена, проблема в тому, що я не можу розібратись з Глобо 5000, він в мене майже 2 роки.
А з таким ділом вперше маю справу. :o

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +80/-264
USALS + Глобо
« Відповідь #1 : 20:40:23, 10 Травень 2007 »
Цитата: magister_of_es;6547
ввійшов Меню Установка Юсалс, ввів довготу і широту, а як зробити щоб таріль сама переїзджала на канал, не можу


а нічого не треба робити....мотор сам і поїде - там де треба звичайно :cool:
The things you own they end up own you

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
USALS + Глобо
« Відповідь #2 : 06:19:42, 11 Травень 2007 »
Я налагоджував на Глобо 7010А, там необхідно в настройках кожного супутника вибрати режим USALS (можна вибирати: "відключено", "disecs1.2", "USALS"), тоді при виборі цього супутника тюнер дає команду на рух мотопідвіса в позицію. В 5000 має бути так само в принципі
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +80/-264
USALS + Глобо
« Відповідь #3 : 06:28:40, 11 Травень 2007 »
у будь-якому тюнері треба вказати координату та вибрати для супутника, що ви хочете дивитися, режим юзалс
The things you own they end up own you

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
USALS + Глобо
« Відповідь #4 : 13:21:48, 11 Травень 2007 »
ага,тільки не в глобо,там ще треба кнопочку нажати в другому радочку,тоді він поїде а тоді в третьому рядочку ще зберегти позицію.Це вам не опен чи стронг .Я на нього гада день вгробив .І ще в усалсі він на амос може непоїхати або недоїхати тут від тюнера вже залежить ,при однаковій прошивці один не їхав зовсім ,інші недоїжали ,при тому по остальних супутниках їздить нормально:D
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +80/-264
USALS + Глобо
« Відповідь #5 : 13:55:29, 11 Травень 2007 »
Цитата: ioan;6635
зберегти позицію.


тоді це вже не юзалс, а 1.2

Цитата: ioan;6635
в усалсі він на амос може непоїхати або недоїхати тут від тюнера вже залежить ,при однаковій прошивці один не їхав зовсім ,інші недоїжали ,при тому по остальних супутниках їздить нормально:D


орбітальну позицію супутника треба в будь-якому випадку перевіряти і часто коректувати...іноді доходить навіть до того, що на один супутник приїзджає вірно, на другий (порядвисячий) треба коректувати на захід, на третій - на схід
The things you own they end up own you

Відсутній muslimz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
USALS + Глобо
« Відповідь #6 : 08:52:24, 23 Вересень 2010 »
щоб мотор пiйшов до супутника з W(захiдною довготою{amos, thor, nilesat, tellstar, etc}) треба в меню USALSа позицiю супутника  з W перевести до E , потiм натиснуть  move(йди), дочекатися доки мотор прийде до Е позиціи,  потiм перевести з Е до W ,потiм натиснуть  move,дочекатися доки мотор прийде до W позиціи.. та зберегти позицію (save)
« Останнє редагування: 08:56:53, 23 Вересень 2010 від muslimz »

Відсутній muslimz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
USALS + Глобо
« Відповідь #7 : 09:10:37, 23 Вересень 2010 »
проблема з USALS'ом во всiх тюнерах globo 3***-6*** без ризницi який там софт:
  1. на кожний супутник дати команду "йди" (move) ,коли прiйде дати команду "зберегти" (save)
  2.захiдним супутникам треба змiнити W на Е, move, змiнити E на W, move , save

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 4326
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1114
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 275
Остання відповідь 18:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1319
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 1572
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa