Технічний відділ > Різні технічні рішення
Як зупинити лічильник
usb22swl:
В мене за останні 3 роки лічильник міняють 3 раз. Бо їм здається що той щось глючить.
nico2:
--- Цитувати ---Дуже велику користь приносить песик і в сімейному житті..як лише жінка пробує до мене підвищити голос-відразу починає гарчати...на перших порах жінка старалась ігнорувати це,але з часом зрозуміла,що в собаки все таки гостріші зуби...аналогічно і дочка..коли я роблю їй зауваження то песик починає уважно прислуховуватись і коли дочка починає казати нє то показує неоднозначно,що зараз і вона своє слово вставить....
--- End quote ---
корми Вік пса аби не дай бог не здох бо тобі амба буде
kotiaj:
Найліпше скручуються реверсні лічильники.Куди б ротор не крутився,а циферки вперед біжать(головне: своєчасно помітити:eek: ).
Мені здається що одноразовий штраф ресовців перекриває ,мінімум, річну "економію":confused: .Хіба що принцип гору бере:"вср*мся,а не здамся".
basozy:
Якось вирішив прикрутити відмоточного трансформатора до євророзетки (там все як книжка пише - фаза, ноль, заземлення). Зробив таку собі коробочку з євровилкою - в євророзетку вставляєш і лічильник мотає назад. Це була така задумка. На практиці - вставляю, і лічильник починає обертатися ще швидше.:eek: Чухаю потилицю, іду в коридор, і до лічильника міняю місцями фазу і ноль. Чудово ! Лічильник тепер обертається назад як потрібно. Вимикаю трансформатор, дивлюсь як обертається - хід сильно уповільнюється в порівнянні з нормальним підключенням. Вимикаю все в квартирі - чорт забирай! диск лічильника починає повзти назад сам по собі :mad: . Спалять, як два пальці об асфальт. Поковирявся ще трохи, плюнув, і перекрутив все як було..:)
radioham:
хлопци - якщо монтаж правильний
и нема можливости взять фазу до личильника то все це танци з бубоном....
Навігація
Go to full version