Автор Тема: Strong 4402 2M Як прошити Jtag?  (Прочитано 2149 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Busterrr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 48
  • Рейтинг: +47/-0
Strong 4402 2M Як прошити Jtag?
« : 07:53:21, 01 Липень 2009 »
На табло висвітлює ерор і не прошивається можливо jtag поможе. Як прошити 4402 jtag ?
GI 8120
STRONG SRT DM 2100 (90 см) 5W,4W,1W, 4.8E,9E,13E,16E,19.2E,23.5E,28.2E, 31.5E,36E,39E,42 E,53E,75E,85E,90E
Amiko 8900HD 5W,4W, 4.8E,13E,19.2E,36E

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Strong 4402 2M Як прошити Jtag?
« Відповідь #1 : 11:35:54, 01 Липень 2009 »
подивіться тут
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Strong 4402 2M Як прошити Jtag?
« Відповідь #2 : 11:44:58, 01 Липень 2009 »
На табло висвітлює ерор і не прошивається можливо jtag поможе. Як прошити 4402 jtag ?
Напиши точніше , який ерор?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Strong 4402 2M Як прошити Jtag?
« Відповідь #3 : 12:15:45, 01 Липень 2009 »
Напиши точніше , який ерор?
Правельно сказано, адже помилка може бути як софтова, так і хардова. :2funny:
Якщо хардова, то мацаємо БЖ, а якщо софтова то пробуємо компортом оживити. Зі всіх моїх пацієнтів(стронгів) лишень одного оживляв джитагом, всіх решта-звичайною прошивкою через компорт. ;)

Відсутній Busterrr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 48
  • Рейтинг: +47/-0
Strong 4402 2M Як прошити Jtag?
« Відповідь #4 : 13:20:45, 01 Липень 2009 »
err0 коли переходжу з дижурного режиму в робочий
GI 8120
STRONG SRT DM 2100 (90 см) 5W,4W,1W, 4.8E,9E,13E,16E,19.2E,23.5E,28.2E, 31.5E,36E,39E,42 E,53E,75E,85E,90E
Amiko 8900HD 5W,4W, 4.8E,13E,19.2E,36E

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Strong 4402 2M Як прошити Jtag?
« Відповідь #5 : 14:55:54, 01 Липень 2009 »
“Err0”   лікується перепайкою  и перепрограмуванням  флешки в доступному тюнері, дамп можу скинути , якщо не знайдеш
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

 

Список каналів для Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Автор hmuraРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 14
Переглядів: 7906
Остання відповідь 21:52:11, 16 Липень 2016
від vasjabr
Strong 6004, 6006, 6011, 6016, 6020 - список каналів

Автор RazvedkaРозділ Strong

Відповідей: 9
Переглядів: 8275
Остання відповідь 13:39:24, 28 Березень 2017
від bodyan
Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355 Emu

Автор bodyanРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 46
Переглядів: 18322
Остання відповідь 09:23:07, 07 Квітень 2017
від ioan
Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ Strong

Відповідей: 1
Переглядів: 6981
Остання відповідь 12:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 3788
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy