Автор Тема: Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт  (Прочитано 1877 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній him

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +11/-3
Допоможіть!!!!Ось сталося так що пропало в тюнері на виході до свіча 12 вольт - куди лісти що щукати і міняти дякую за відповідь ca.,
Amiko 8900 , Dreambox 500s Sky Star 2 -  мотор (90см) - 4W,5E,13E,36Е,75E,80E (+++, Viasat,XXX,Cyfra,Orion...) +1,20см

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #1 : 17:03:59, 09 Червень 2009 »
Перевір транзистори Q651 и Q652

Відсутній sili

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +7/-0
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #2 : 19:04:56, 09 Червень 2009 »
Q27 та ще подивись  Q29

[

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #3 : 19:52:32, 09 Червень 2009 »
...так це в Х800 Q651 и Q652

а в F300 це Q27 та Q29


Відсутній sili

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +7/-0
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #4 : 20:43:05, 09 Червень 2009 »
...так це в Х800 Q651 и Q652

а в F300 це Q27 та Q29
так назва теми Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт нащо писаты про х-800 та i наскiки я памятаю то що 300 що 800 позначення однаковi та доречi Q651 Q652 це х-820
« Останнє редагування: 20:45:25, 09 Червень 2009 від sili »

[

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #5 : 20:58:58, 09 Червень 2009 »
Купи собі блок живлення від турбо антени і матимеш 12 вольт An14

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #6 : 20:59:18, 09 Червень 2009 »
Купи собі блок живлення від турбо антени і матимеш 12 вольт An14
 

Тоді треба до дивана чи ліжка переноску з
тим блоком живлення , аби не вставати !!! :2funny:
Я ставив на вихід КТ816 , працює до нині !

« Останнє редагування: 21:03:30, 09 Червень 2009 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #7 : 04:33:39, 10 Червень 2009 »
Я ставлю КТ209-працює завжди.маю на увазі вихідний.його неважко простежити по дорожкам від роз"єму 0-12в.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній him

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +11/-3
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #8 : 19:00:12, 10 Червень 2009 »
...так це в Х800 Q651 и Q652

а в F300 це Q27 та Q29



перевірив Q27 та Q29 норма працюють що далі може вилетіти??? :(
Amiko 8900 , Dreambox 500s Sky Star 2 -  мотор (90см) - 4W,5E,13E,36Е,75E,80E (+++, Viasat,XXX,Cyfra,Orion...) +1,20см

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #9 : 22:09:01, 13 Червень 2009 »
him ,на емітері Q27 яка напруга?І що в нього на базі?
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній vadimd

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #10 : 11:43:59, 14 Червень 2009 »
А з Б.Ж. пепевіряв напругу.

Відсутній klime

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть Опенбокс F300 пропало 12вольт
« Відповідь #11 : 12:24:25, 04 Січень 2010 »
ставил кажись кт361(свиду схожий со знаменитім кт315 :2funny:) работает O0

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2632
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 690
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1725
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1981
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 3967
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka