Технічний відділ > Різні технічні рішення
DiSeqС-DiSeqС
lwm:
--- Цитата: zloj vitos від 18:50:41, 27 Вересня 2010 ---Звісно підтримують,Якщо проблеми з 1.1 то багато дісеків підтримують ще й протокол1.2,можно по ньому.
--- End quote ---
Щось не те ,або я чогось не розумію.1.0 та1.2 4050 бачать, а от 1.1-це дуже жирно для цього реса.
slavon:
--- Цитувати --- чи будуть працювати інші тюнера які не підтримують дісеки в протоколі 1.1?за виключенням Опенбоксів, бо у мене така сама ситуація була коли я купив дісек на 6 входів в протоколі 1.1 для своїх Опенбоксів х-540, 800, 810, а коли навчився прошивати ,то не міг підставити інший тюнер який не підтримував протоколу 1.1.
--- End quote ---
Інші тюнера будуть працювати по протоколу 1.2 без праблем, в тому числі і в режимі "каскадування" дісіків
--- Цитувати ---Але в даному випадку, тут ситуація трохи інакша -до дісека в протоколі 1.1 підєднані дісеки в протоколі 1.0.
--- End quote ---
по схемі приймач - дісік 1.1 (1.2) - n-число дісіків 1.0 - конвертори ca.,
дядя Міша:
slavon, теоретично то все то так, от звільнюся від цих осінніх робіт, перекручу все так як ви радите, результат обовязково відпишу.
slavon:
Дядя Миша А тут перевіряти нічого, все давно перевірено і працює. По протоколу 1.1 (1.2), без каскадування практично всі тюнера, починаючи від Аріонподібних та старих Глобо 3000-6000, в режимі "каскадування" також, винятки можуть становити приймачи ПЗ яких не підтримує "каскадування " (подвійне відсилання команд), але на сьогоднішній день ще треба дуже пошукати щоб знайти такий приймач, хіба що, один з них, це вієбіженівський стронг,
zloj vitos:
--- Цитата: Дядя Миша від 18:54:25, 27 Вересня 2010 ---
--- Цитувати --- Але в даному випадку, тут ситуація трохи інакша -до дісека в протоколі 1.1 підєднані дісеки в протоколі 1.0.
--- End quote ---
В Опенах,наскільки я знаю було навпаки каскадування-спочатку 1.0,а потім 1.1 до головок(8хх серія).
--- End quote ---
Навігація
Go to full version