Технічний відділ > Різні технічні рішення
DiSeqС-DiSeqС
slavon:
--- Цитувати ---В Опенах,наскільки я знаю було навпаки каскадування-спочатку 1.0,а потім 1.1 до головок(8хх серія).
--- End quote ---
Так працювати не буде, тому що Дісіки 1.0 (2.0) не вміють повторювати (пропускати) команду для дісіку, який йде за ним. Єдиний і правельний варіант такої комутації
--- Цитувати ---по схемі приймач - дісік 1.1 (1.2) - n-число дісіків 1.0 - конвертори
--- End quote ---
дядя Міша:
slavon, щось наподобі такого, взяв з нашого форума. Вибачте за дублювання, більше не буду.
CALINA:
Підскажіть, хто в курсі. Сам зробив перемикач 0/12 в корпусі дайсіка на базі реле РЄС55А, Стартрек 55Х, Сіріус,хотберд,Амос,ЛМ на одному дісеку, на другому 36гр. і планую ще щось в майбутньому. Коли включив 12 вольт на перший дісек, то деякі канали з хотберда не працюють /11013, 11034/ пише нема сигналу а всі інші ок. Перекчючив 12 в на 2 дісек - все ок з 1 дісека а деякі канали з 36 гр. не працюють. По одному дісеку працює все ок. Мої версії- можливо реле вносить похибку в частоту. У кого які будуть думки з цього приводу? Може реле підібрати інше? Дякую.
oleh61:
скоріше за все -затухання (втрата) сигналу на контактах реле.рекомендуються вч реле,або такі реле-
vo777va:
Добрий день,хто підкаже як перевірити чи справний disegc 8in1 непідключаючи до тюнера,дякую
Навігація
Go to full version