Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
fox-taras:
Підтримую Атлас ще по одній причині,яка на мою думку є важлива це ГАРАНТІЯ реальна. Хоча до 9500 притензій ніяких немаю апарат добрий і продав їх багато,проблем небуло.
Також без обід бо продаю практично всі тюнера крім Аріви.
nico2:
в тому то і діло ,що стронг досі не підводив кліентів ні з гарантіею, не торгував туфтою,якщо Атлас продає стронг значить він уже вартий уваги, але дуже не люблю агітації базарників які купили піввагона евроскаїв наприклад,йдеш по базару і чуеш ортон то гавно,самий кращий евроскай не ламаеться,карточний всі інші ненадійні,назавтра він же отримує піввагона ортонів,евроскай гімно ортон самий кращий, а сам іноді не знає як ключ біс до них загнати, ніколи навіть дрімбокса не бачив а знає яка на ньому картинка ,так поволі форум перетворюють на той же базар,я підібирав до цього оптикума прошивку два дні,яка єдина працює з шарою яка цікавила мого друга,цій прошивці вже скоро 2 роки,на останніх постійно куча глюків,то триколор не робить, то картинка гавняна і на кубики розкидує,все ж тут є на форумі до цих девайсів,ні ось там казали що то конфета,а сам навіть вітки тут на форумі ніколи не читав.
sashko:
Сергій не ображайся - vitivan правий на 100 % щодо Енігми2.
Opticum 9500 за 130 $ - супер, а Atlas 5000 за 150 $ міг би бути і кращим - хоча теж не поганий апарат і теж має право на існування...
То моя особиста думка...
fox-taras:
Я думаю що модери мають закрити цю тему а то пересваряться всі тут.
vitivan:
fox-taras - ніби я тобі пообіцяв гарантію і колись невиконав її , тиж про реальну, дійсно хай закривають
Навігація
Go to full version