Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який ресивер HDTV порадите.

<< < (32/34) > >>

severyn:
маю drimbox500hd original задоволений hd канали гарно показують беріть не пожалієте O0

igorillich:
Дякуючи Vitivan пройшовся по Wizardfox.net.
Загальні враження про 9500 склалися хороші.
Буду брати.
Хотів би розумним людям подякувати за допомогу.
А не дуже розумним - побажання писати по темі.
До побачення.

hmura:
Ото пішла заруба  :knuppel2: *-W :uglystupid2: *fack*
Просто хочу висказати свою точку зору:
1. До До дрімів та д-боксів та інших лінуксоїдних питань нема все супер  головне що , б цей апарат попав до нормального юзера !!!
2.Була  така цитата "порада перша при слові "стронг" негайно перехреститиь й миттево тікати від  токого г@вн@"
Стронг тут не при справах він тільки продає їх. На приймачі ніде й згадки про Стронг немає це я про ATLAS 5000
Усім відомо , що це той самий  SI T-9000 чи Tiger 600 на мою думку це дуже перспективний та рентабельний приймач за такі гроші ! Зараз юзаю  ATLAS  перед ним  юзав 9500  перевага за  ATLASом 100% хоча є надія що до нього Енігму прикрутять  O0
Нікого не хотів образити , це моя думка  ca., *-I

vitivan:
Поки ви надієтесь на Енігму2, ми вже її  дивимося на оптикумі 9500 , а так всі тюнера хороші під свого клієнта  ca.,

hmura:
vitivan в курсі  :2funny: писав вище що юзав но ATLAS більше до вподоби і без Енігми  derisive.gif
Хоча і на закритому лінуксі но як його відкриють....  *-A *oohaa* Будьте оптимістами не сприймайте те все в серйьоз  :-Р
АРЧИ для вас нема  :2funny: :2funny: :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version