Приймачі DVB-S/S2 > Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Opticum 9500 HD і флеш-пам'ять.

<< < (4/5) > >>

Кіса:

--- Цитата: Yaro від 08:09:16, 21 Квітня 2009 ---Можливо, це тому, що приймач при втиканні флешки в нього записує на флешку щось своє (аби він при слідуючому підключенні міг її признати швидше), а формат того запису для інших пристроїв не є зрозумілим, скоріше всього це бут-сектор - от звідси й каша з розпізнаванням. А використання тієї програми дає можливість флешку форматнути - не найкращий, як на мене, вихід із ситуації, якщо на флешці було що-небудь цінне. Така моя думка, і, як каже Іор Горбусь, - я можу й помилятися  ca.,

--- End quote ---
Тут ви не помиляєтесь,ресивер дісно створює системні файли на флешці,але це зовсім не заважає їй працювати в інших пристроях.

Ogirok:
Клієнт купив флешку 16Г(Intenso), заплатив біля 400 грн - і толку нема. Тест швидкості на Ортон9500 каже: "Швидкість недостатня для запису або Таймшифт" (2MBits/s)
І вже тою програмулькою (вказаною вище), і засобами Віндовс, і влаштованою програмою Ортона форматнув у Фат32- ніц недопомогло.

Також при допомозі ПК фільми на цю флеш пишуться у 2 рази повільніше, ніж на мою. (наприклад, 3829kbytes/s супроти 8200kbytes/s)

Yaro:

--- Цитата: Ogirok від 11:56:16, 13 Жовтня 2009 ---Клієнт купив флешку 16Г(Intenso), заплатив біля 400 грн - і толку нема. Тест швидкості на Ортон9500 каже: "Швидкість недостатня для запису або Таймшифт" (2MBits/s)

--- End quote ---

Видно то флешка така - ціна немала, а якість - х**ня. А що вдієш, підробками весь світ завалений. Треба було на швидкість запису перевірити ще в конторі, як купувалася...

rata:

В свій час також намахався з флешкою.
    Була фірми CANYON 2.0Gd - не працювала коректно з ресом.
Купив флеш фірми Transcend , jetFlash 16Gb (300-350гр.) - працює з ресом і
компом без проблем, пишу - відтворюю HD фільми на ура.

На мою думку ,робота флешки зележить від виробника і треба підбирати під свої гаджети.

Остап:
Флешки марки Транссенд з даним ресом не працюють.
Навожу список флешок які бачаться даним тюнером      Производитель   Модель   Размер                     Подключение   
                                                                                                                Kingston   DataTraveler   8GB   USB   USB
                                                                                                                SanDisk   Cruzer   8GB,16GB   USB   USB
                                                                                                                Kingmax   ----------   1GB,8GB,16GB   USB   USB (кроме 86 прошивки)
                                                                                                               Patriot Xporter   Razzo   16GB   USB   USB
                                                                                                              Corsaiг Flash   Voyager   2GB,4GB   USB   USB
Додам від себе вони повинні бути всі високошвидкісні!
Можна ще подати на нижній розєм Флеш ДАТА з блоку живлення 5 вольт і тоді збільшується вірогідність що флешки типу Трансценд будуть оприділятися коректно.(Сам непробував рес не мій та й на гарантії)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version