Приймачі DVB-S/S2 > Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Opticum 9500 HD і флеш-пам'ять.

<< < (3/5) > >>

edikssa:
пiдскажiть,при запису на флеш рве картинку

romireb:
 ca., :o
у тих у кого проблеми з флешками
ось офіціййн відповід від виробника

5. Po użyciu dysku/ pamięci pendrive w odbiorniku Opticum 9500 HD, nie działa on w innym urządzeniu.
Gdy wystąpi taki problem można użyć narzędzia do formatowania SP27608.exe dostępnego bezpłatnie w internecie.

типу використовуйте утиліту SP27608.exe вона  доступна в неті
http://postdownload.filefront.com/9868201//45acefe3ae83e32da0cc9fd086aceb4837f0ececf36735a6ce6f81b1d6cd42f814cbd2b79f212826

romireb:
 ca.,вчора підключив фотоапарат Олімпус фе20  так він гад його признав і показав флешку але  чомусь  файлова система на флешці виявилась просто
фат,  замінивши в фотокамері флешку на іншу  він показав що файлова система фат16  й признав її  навіть написав що вона низько швидкісна......

ость такі діла  а людськ  нормальні флешки на хоче навіть  розпізнавати ..

прошивка 1,01,1 :o

Yaro:

--- Цитата: romireb від 07:23:21, 17 Квітня 2009 ---5. Po użyciu dysku/ pamięci pendrive w odbiorniku Opticum 9500 HD, nie działa on w innym urządzeniu.

--- End quote ---
Можливо, це тому, що приймач при втиканні флешки в нього записує на флешку щось своє (аби він при слідуючому підключенні міг її признати швидше), а формат того запису для інших пристроїв не є зрозумілим, скоріше всього це бут-сектор - от звідси й каша з розпізнаванням. А використання тієї програми дає можливість флешку форматнути - не найкращий, як на мене, вихід із ситуації, якщо на флешці було що-небудь цінне. Така моя думка, і, як каже Іор Горбусь, - я можу й помилятися  ca.,

romireb:

--- Цитата: edikssa від 04:32:00, 17 Квітня 2009 ---пiдскажiть,при запису на флеш рве картинку

--- End quote ---
у вас не високошвідкісна флешка тому й пише так  криво

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version