Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
stepan_kv:
Звісно, що платим. Тільки платежі приховані :2funny:. Як то кажуть, очі не бачать, серце не болить.
tosat:
SashaTv весь цей час я мовчки спостерігав що діється у темі, але після сьогоднішніх дописів вирішив висловити і свою думку..
Я проживаю саме на заході України у районному центрі Рогатин, про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому (60 км від Івано-Франківська, де розміщений найближчий передавач потужністю 500Вт та 70 км від Львова у якому передавач точно такої ж потужності).Місцевість у нас з гористим рельєфом, навіть аналог добре не йде, не те що цифра (йшов добре колись давно 42 дециметровий канал і тоді була потужність передавача 2 Квт, але зараз йде економія на всьому, кому охота лишнє бабло витрачати коли може бути й так.. Моя дружина працює у соцзабезі, так їм прислали з області розпорядження з яких сіл приймати заяви на безплатні сет топ бокси (це при умові що введуть в дію ретлянслятор в Бурштині за 2 роки) і я їх розумію: а навіщо людям ті безплатні бокси, коли й так не буде ніколи працювати, а якщо буде то без запаса на погоду та і то на антенне господарство прийдеться купа бабла викинути..
Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?Це від кого кодувати, від народу..?Я ще можу зрозуміти що сат канали типа Футбол та Футбол+ та інші укр кодуються з метою щоб не дивилися за границею бо там інша плата за ліцензію, тут же сигнал розповсюджується по території України..
Згадаєте в майбутньому мої слова, тобто думку, що залишать тільки 5 основних каналів, а за все інше будуть брати оплату..
Супутникове ТБ завжди в авагарді всього нового і перспективного, навіть у даний час йому воно має 100% покриття і найбільшу кількість наших каналів за які також не потрібно платити.. :2funny:, ну а коли хтось захоче Футбол та Футбол+ завжди може придбати карточку Екстри та дивитися не тільки їх..
Всім своїм знайомим зараз раджу не звертати уваги на ту рекламу, в якості аргумента просто приводжу вартість сет топ бокса та сат тьюнера типу Ортон 4160.. :), як правило, весь рекламний пузир про безпатні канали зразу лопає.. :2funny: :2funny:
stepan_kv: а що власне обговорювати коли я його й так ніколи дивитися не буду..? >:(
SashaTv: якщо вже і обговорювати то тільки тех. характеристики і нічого решта, а то у мене складається думка що вам Зеон зарплату платить та ви його захищаєте..
--- Цитата: brother від 22:46:05, 15 Квітня 2012 --- Чекав стільки разів обіцяного українського супутника. А тепер кодують "державне" наземне ТБ. Дурне нахабне кидалово, лохотрон. канала. Жалко тільки людей, у яких або немає вибору, або вони його не розуміють.
--- End quote ---
brother: супутник планують запустити через рік і все це завдяки нашій недалекоглядній владі та депутатам-бізнесменам, котрі тільки думають як побільше бабла відмити..
slavon:
--- Цитувати ---Я проживаю саме на заході України у районному центрі Рогатин, про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому (60 км від Івано-Франківська, де розміщений найближчий передавач потужністю 500Вт та 70 км від Львова
--- End quote ---
Толік у Львові передавач на 1 кВт, але я дуже сумніваюсь, враховуючи гористу місцевість, що зможу отримати його сигнал навіть у Бібрці приблизно за 35 км від Високого Замку :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---SashaTv: якщо вже і обговорювати то тільки тех. характеристики і нічого решта, а то у мене складається думка що вам Зеон зарплату платить та ви його захищаєте..
--- End quote ---
А я думав що це мені одному таке здається... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
SashaTv:
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 ---.Місцевість у нас з гористим рельєфом, навіть аналог добре не йде, не те що цифра
--- End quote ---
Ще з часів Союзу на мапі України залишилось безліч місць,особливо в гірських р-ах, з поганим прийомом,І зараз мені дивно про незрозумілий "шумок" з приходом цифрового TV.Чи може я чи хтось інший десь особисто гарантував прийом в важкодоступних для сигналу районах?
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 --- про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому
--- End quote ---
--якщо в даному районі поки що нема-це неозначає,що цифрового-наземного TV в Україні взагалі нема і в нас на форумі нема можливості обговорювати технічну сторону даного виду TV.
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 ---Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?
--- End quote ---
В розділі вже була офіційна інформація для чого-ще додам,що також з метою захисту ліцензованого медіаконтенту,який буде присутній на телеканалах.Для прикладу,кодування деяких супутникових українських каналів в BISS.
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 ---Згадаєте в майбутньому мої слова, тобто думку, що залишать тільки 5 основних каналів, а за все інше будуть брати оплату..
--- End quote ---
-майже повтор мої слів з Відповідь #205.Але це ще невідомо-який шлях виберуть телекомпанії.
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 --- Супутникове ТБ завжди в авагарді всього нового і перспективного, навіть у даний час йому воно має 100% покриття і найбільшу кількість наших каналів за які також не потрібно платити..
--- End quote ---
Зараз так-а в майбутньому,коли буде хороше покриття наземного TV,каналам можливо невигідно буде вести трансляцію через супутник/про такий розвиток подій було мною написано тут.
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 ---SashaTv: якщо вже і обговорювати то тільки тех. характеристики і нічого решта, а то у мене складається думка що вам Зеон зарплату платить та ви його захищаєте..
--- End quote ---
Ви погано прочитували мої повідомлення в розділі.В даному розділі я лишень тим і займався,що спростовував недостовірну інформацію,ляпи,міфи /з приведенням посилань на АД/, висвітлював новини тощо.Oдним словом старався,щоб в користувачів склалася об'єктивна думка щодо наземного TV.Прошу привести хоча б один мій пост-де я написав недостовірну інформацію. Ваші слова абсолютно не в тему.
--- Цитата: slavon від 12:41:41, 16 Квітня 2012 --- А я думав що це мені одному таке здається...
--- End quote ---
А коли ввижається - хреститися треба.А найкраще вчити техчастину-так як деякі "ляпи вуха ріжуть".
ps;"старався" написав в минулому-тому,що більше незбираюсь відписуватись в даному розділі.Отже,slavon welkom .
NAZAR:
--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 ---
Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?Це від кого кодувати, від народу..?
--- End quote ---
Для цих керівників такого слова як народ не існує взагалі.Є поняття "біомаса",що мешкає на даній території і більшість якої їм просто заважає.Особливо заважають вільнодумнні підприємці,яких доречі більшість на цьому форумі і які не хочуть бути їх рабами за тарілку супу.Тепер по темі.Кодування введено для того,щоб чиповані тюнери могли завезти з Китаю не ми з вами,а вузький круг.І втюхувати в 2 рази дрожче це фуфло.Чесно кажучи мені соромно продавати ці трімакси.Воно настільки недоношене,що трохи не так з сигналом і починає або переключати програми або писати нема радіоканалів.За сторнг взагалі мовчу.Були випадки-здихали на 2-й день.Сигнал незадовільний.Повірте знаю що кажу.В 90-і 7 років відтарабанив інженером на телецентрі.Живу 3 км від телевежі.Раніше 100вт передавач(аналог) у себе в майстерні ловив на кусок дроту.Шоб запустити цифру прийшлося приміняти кімнатну ДМВ антену.Захват ледве-ледве.І не в любому місті.По селам не всюди також бере.І це при потужності 4-х передавачів по 500вт і висоті передаючої антени 250м.Місцевість-рівнина.
Навігація
Go to full version