Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
SashaTv:
То DiD /7AHAC : процитовані Вами мої слова стосувались конкректного користувача.З Вашого допису складаєтся враження,що вільний доступ до інформації можливий лишень в аналоговому TV.Також з допису,я так розумію,що коли б відкрито в DVB-T2 транслювались15 каналів-то все добре,а якщо так як зараз-пару відкритих/інші умовно зашифровані/-то це порушення Ваших прав.
Так от Ви забули,що приставку для прийому цифрових-наземних каналів потрібно було б купувати в обох прикладах/різниця в ціні невелика-зате в майбутньому є перспектива/.Далі коли б Ви поцікавились яка ситуація з наземним TV на Заході-то Ви б були здивовані.Там відкритих каналів лишень декілька-а інші платні/в прямому розумінні даних слів/.Це тому,що є ситуація-або дивимся багато нецікавих каналів з рекламою-або без реклами,але з якісним контентом/але деяка оплата з боку користувачів/.Або промоделюйте ситуацію-завтра в Україні телеканали почнуть виробляти якісний медіаконтент та можуть заявити провайдеру про оплату свого продукту-то хто буде компенсувати витрати?
slavon:
stepan_kv Ну давай викинем політичну складову і що ми отритримаємо:
1. Зеонбуд приватна фірма яка отримала кредит у державному банку під державній гарантії, а значить під наші з усіма вами гарантії, кредит і побудувала мережу фактично за наші ж гроші...., при цьому від справ фактично усунено державний концерн РРТ
2. Не знаю чи через рівень кваліфікації працівників чи корупційна складова зіграла свою роль але передавачі купили не ті як по потужності так і по виробнику, в результаті 96% покриття території країни черговий міф, максимум на що може розраховувати Зеонбуд це в кращому випадку 50-60%, решті враховуючи те що мовлення йде в DVB-T2/256PSK прийдеться або купляти антени з підсилювачами за 560 грн., будувати антенні мачти або чекати на наддалекий прийом...
3. Враховуючи те що сигнал DVB-T2/256PSK ще й закодовано в в Індето то прийдеться скажімо до ТВ який підтримує DVB-T2/256PSK купляти або ПРавельний рес за 600 грн., або чекати на ПРавельний САМ який появиться хто знати коли...
4. Наповнення каналів програє навіть тому ж наземному аналогу - половина каналів взагалі нікому не відома....
Ось така вона українська цифра...
--- Цитувати ---Також з допису,я так розумію,що коли б відкрито в DVB-T2 транслювались15 каналів-то все добре,а якщо так як зараз-пару відкритих/інші умовно зашифровані/-то це порушення Ваших прав.
--- End quote ---
Порушення моїх прав у тому що мене фактично заставляють купити казна що щоб дивитися казна які канали які транслюються у мережі побудованій за мої ж гроші...., а де ж в цій мережі ТВі, 2+2, Евронюс...
SashaTv:
Знову черговий міф)-це заяви щодо покриття "території":
--- Цитата: slavon від 11:51:17, 16 Квітня 2012 ---в результаті 96% покриття території країни черговий міф
--- End quote ---
Технічні параметри телемережі
ps:щодо іншого-то відповіді до сих пір немає-Відповідь #5.
--- Цитата: slavon від 11:51:17, 16 Квітня 2012 --- а де ж в цій мережі ТВі, 2+2, Евронюс...
--- End quote ---
-ага і ОРТ тощо.
stepan_kv:
Славік, перші 3 пункти і є політичною складовою, а точніше її корупційною частиною. Так як до цифрового ТБ причетні люди, які тісно повязані з політикою і теперішньою владою, то це хочеш не хочеш є саме політичною складовою :)
По 4-му пункту не згідний, так як 6 аналогових каналів в якості "снег кружится, летает, летает" в моєму регіоні аж ніяк не виграє проти майже 30 цифрових. На рахунок порушення прав, тут також питання спірне. Якщо є права, то обовязково придумають обовязки :2funny: Вибачаюсь за каламбур. Наприклад, майже вся "демократична" Європа платить податок на телебачення. Є телевізор - плати.
slavon:
stepan_kv Можна подумати ми з Тобою An14, як і всі українці ні за що не платимо... :2funny: ca.,
Навігація
Go to full version