Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

В Україні з"явилась цифра

<< < (41/49) > >>

ioan:
так для інформації
Mu- 10.04.2012(49 хв.57сек.) Сufrovoe-TV.mpg

brother:
Цікаво було послухати нещасних людей (не хочеться казати маріонеток), які представляють державні структури під контролем приватних мафіозних угрупувань. Сам з Кіровоградської області. З 1997 дивлюся виключно супутникове ТБ з небажання морочитись з дециметровою антеною з-за слабкого сигналу (спочатку польські та європейські канали, потім російські, пізніше українські). Чекав стільки разів обіцяного українського супутника. А тепер кодують "державне" наземне ТБ. Дурне нахабне кидалово, лохотрон. Принципово буду дивитись сат-тв до останнього на зрозумілій мені мові відкритого чи умовно кодованого канала. Жалко тільки людей, у яких або немає вибору, або вони його не розуміють.

SashaTv:

--- Цитата: brother від 22:46:05, 15 Квітня 2012 ---Сам з Кіровоградської області. З 1997 дивлюся виключно супутникове ТБ з небажання морочитись з дециметровою антеною з-за слабкого сигналу

--- End quote ---
Те,що ДМВ канали в аналозі працюють погано чи взагали відсутні-зовсім не означає,що і можливості прийому ефірно-цифрових буде обмежена або взагалі відсутня.Зустрічаю в пабліку дописи,що де були проблеми в аналозі-зараз в цифрі канали працюють відмінно.Так як Ви невказали своє місце знаходження-то так і невідомо чи в Вашому регіоні є можливість прийому каналів в DVB-T2 чи просто:

--- Цитата: brother від 22:46:05, 15 Квітня 2012 ---Принципово буду дивитись сат-тв до останнього

--- End quote ---
-а може взагалі небуло спроби прийому каналів в DVB-T2?

--- Цитата: brother від 22:46:05, 15 Квітня 2012 ---Чекав стільки разів обіцяного українського супутника. А тепер кодують "державне" наземне ТБ.

--- End quote ---
-ні обіцяний український супутник,ні шифрування каналів немають ніякого стосунку до якості прийому ефірно-цифрових каналів.

--- Цитата: brother від 22:46:05, 15 Квітня 2012 --- Дурне нахабне кидалово, лохотрон.

--- End quote ---
А детальніше можна?Що конкректно Ви втратили чи інше?Знаю,що ніхто насильно на заставляє купляти приймач чи дивитись канали в  DVB-T2.Також завважу.що даний вид телебачення не є заміною супутникового,кабельного чи іншого .Кожна людина сама  обирає як вона і звідкіля буде дивитися TV канали.

DiD /7AHAC:

--- Цитувати --- А детальніше можна?Що конкректно Ви втратили чи інше?Знаю,що ніхто насильно на заставляє купляти приймач.
Кожна людина сама  обирає як вона і звідкіля буде дивитися TV канали.

--- End quote ---
SashaTv право вільного доступу до інформації - ГАРАНТОВАНО в Конституції України. Його хочуть нас позбавити, тому стільки спротиву щодо введення ціфри в Україні.
На мій погляд, ці канали, яких є зараз 15+по 1 в кожному регіоні мали б іти у відкритому вигляді, а решта все могли б кодуватись та продаватись. Тоді б це була рівноцінна та справедлива заміна одного тб на інше. А що є зараз? В нас забирають ефір, а ціфру не дають, хочеш - купуй. Як на мене - це несправедливо і неправильно + порушує право вільного доступу до інформації.

stepan_kv:
Повністю підтримую SashaTv. Ну давайте нарешті відкинем політичну складову цього проекту і будем обговорювати суто технічну частичну (прийом, якість зображення, нюанси роботи приймачів і т.д.).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version