Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Заміна Дбоксу?

<< < (2/6) > >>

mpeg4:

--- Цитата: bodyan від 07:57:35, 17 Березня 2009 ---
--- Цитата: mpeg4 від 06:04:09, 17 Березня 2009 ---...
А якість звичайних на Дбоксі краща ніж на IpBox?

--- End quote ---

Як на мене то краща.

--- End quote ---

На якому телевізорі дивитесь? Дбокс підключен по компоненту чи RGB. Кабель брендовий?

Avenir:
народ....ми порівнюєм практично хлам у вигляді дебоксу і сучасний ресивер. При всій якості картинки дебокса йому давно пора на пенсію.... an33

andrey:
дебокс хоча вже й старі але то як на мене здається надійний приймач вже скільки років їм а вони працюють... про якість картинки не скажу немаю таких крутих телевізорів... але показує в мене на б/у телевізорі RADIOTONE  70 см діагональ чудово... правда зараз мало шо дивитися залишиллося... :'(

bodyan:

--- Цитата: Avenir від 19:47:51, 17 Березня 2009 ---народ....ми порівнюєм практично хлам у вигляді дебоксу і сучасний ресивер. При всій якості картинки дебокса йому давно пора на пенсію.... an33

--- End quote ---
Нове не означає краще від старого, як в даному випадку.
Особисто для мене по картинці SD немає нічого карщого як Нокія DBox1, на другому місці звісно ж DBox2 і на третьому славнозвісний Dreambox. Багато хто мене в цьому підтримує...

Щодо 91HD картинка по скарті хороша проте перенасичена :( особливо це стосується червоного кольору.

На рахунок хламу, це Ви зря батєнька. Якщо відкинути можливість відтворення каналів ХД то ДБ-2 взуває по повній.
- почнемо з меню - на ДБ2 воно набагато приємніше(як Нейтріно так і Енігма)
- зручніша навігація по спискам каналів
- можливість використання ПК як цифрового носія(у АйпіБоксі присутнє монтування, проте без можливості запису)
- наявна кількість ему під ДБ-2
- відсутність режиму RGB , S-Video
- перевірена часом якість роботи
 ;)

Astronomy:
Підтримую bodyan!!на Dbox2, софтова підтримка не погана, якість желіза теж на високому рівні! а про ipbox це тюнер сучасний, но пока не має навіть нормальної енігми

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version