Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Заміна Дбоксу?

<< < (3/6) > >>

mpeg4:
Зі свого боку додам. Порівнював роботу Nokia Dbox ІІ та Dreambox 500 (оригінал). Panasonic 42PV60 підключав по компоненту. Кабель HAMA (три зірки).
За таких умов Dbox ІІ показував краще ніж Dreambox 500
При підключені по RGB (кабель вартістю теж близько 50 у.е.)  Dbox ІІ  вже програвав на динамічних сценах.

А щодо надійності Дбокса то у порівнянні з Дримом вона дуже низька. Я сказав би так: - Дрім, як автомат Калашникова.

Підтримка для Дбокса гарна але вона ніяка (оперативність роботи тільки по шарі). Глюки переходять з прошивки на прошивку. ( наприклад: тремтіння зображення. Для вирішення потрібно клацать з каналу на канал)
За умов вирішення трьох головних недоробок. Я назвав би три, вирішення яких однозначно надасть Дбоксу перше місце, а саме:

1.   Вирішення проблеми зі звуком: (надійність роботи гучності на багатомовних каналах, можливість зміни гучності пультом Дбокса)
2.   Автоматичний перехід з 4х3 на 16х9 та навпаки. (працює, але не на всіх каналах)
3.   Можливість запису через CIFS

Питання одне. Енігма на Дрімі та Дбоксі. Але на Дрімі це працює, а на Дбоксі ні!! Імовірно нормально доробити прошивку не хочуть. Не бачать майбутнього.

Щодо ХД
Якби в Dreambox 800 був не DVI вихід, а  HDMI, цей тюнер був би у жовтій майці лідера незважаючи на ціну.

А от цікаво Катя за умов підключення по HDMI sd канал показувати краще Дбокса????
Хто мав можливість порівняти – напишіть враження.

bodyan:

--- Цитата: mpeg4 від 07:08:30, 18 Березня 2009 ---...
1.   Вирішення проблеми зі звуком: (надійність роботи гучності на багатомовних каналах, можливість зміни гучності пультом Дбокса)
2.   Автоматичний перехід з 4х3 на 16х9 та навпаки. (працює, але не на всіх каналах)
...

--- End quote ---

Перейдіть на Neutrino (наприклад ruDbox2.Neutrino.DREAM ver. 2.03) де наведені Вами пункти нормально працюють. Що ж до порівняння зображення відносно іншх приймачів, то я б також радив використовувати ці іміджі, де картинка дещо краща у порівнянні з Енігмою :)

Щодо ХД
Якби в Dreambox 800 був не DVI вихід, а  HDMI, цей тюнер був би у жовтій майці лідера незважаючи на ціну.
...

--- End quote ---
Розтлумачте якщо ваша ласка дане судження.

mpeg4:

[/quote]

Перейдіть на Neutrino (наприклад ruDbox2.Neutrino.DREAM ver. 2.03) де наведені Вами пункти нормально працюють. Що ж до порівняння зображення відносно іншх приймачів, то я б також радив використовувати ці іміджі, де картинка дещо краща у порівнянні з Енігмою :)

[/quote]

Я ставив ruDbox2.Neutrino.DREAM ver. 2.03, але якість картинки по компоненту явно гірша ніж на Енігмі.

mpeg4:

--- Цитата: bodyan від 07:17:33, 18 Березня 2009 ---
...

--- End quote ---

Щодо ХД
...

--- End quote ---
Розтлумачте якщо ваша ласка дане судження.

--- End quote ---

Якщо у Вас якісний тюнер, якісний телевізор та якісний кабель Ви повинні мене розуміти.
А щодо тлумачення, то позиція одна отримати якісну картинку, якісний звук та надійність роботи апаратури.
А ось зараз дав запит у Гулгі  "dvi hdmi " непоганий другий пост, де автор все написав http://www.podberi.tv/review/456/

Denja:

--- Цитувати --- Якби в Dreambox 800 був не DVI вихід, а  HDMI, цей тюнер був би у жовтій майці лідера незважаючи на ціну.

--- End quote ---

Там кабель DVI -> HDMI

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version