Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Сигнал на АВС 75гр.
sashko2:
якщо в мене є сумніви в прийому 75*(дерево,будівля .....)
пробую піймати антеною в руках,щоб потім не пересвердлювати (якщо зручно).
ded50:
Варіант того що сам кронштейн не відповідає 90* по вертикалі. Тоді і перестановка краба не допоможе. І ще при нахилі тарілки на кронштейні нижній край труби привареної по вертикалі нижче, і на харківських чи подібних до них велику роль відіграє. На йоті не має позаду дуги то встановлюється без проблем.
chikosh:
Судячи по краплям на тарілці і темному небу, Ви настроювали тарілку під час дощу. І не дивно,ща таких
несприятливих умов нічого не зловили.
Вигляне сонце,ну і тоді бігом на дах *-<
валера:
а чому ніхто не зауважив, чи правильно вибране місце для установки,можливо є якісь перешкоди (дерева , дома і т.д.) :2funny: , а у сусіда все набагато простіше *-M
Jurasic.UA:
--- Цитата: валера від 16:48:55, 16 Березня 2009 ---а чому ніхто не зауважив, чи правильно вибране місце для установки,можливо є якісь перешкоди (дерева , дома і т.д.) :2funny: , а у сусіда все набагато простіше *-M
--- End quote ---
Зауваження правильне-в сусіда місцевість чиста,а в мене троха є перешкоди,але ж тарілка була налаштована на АВС, я рішив приварити стійку тарілки до труби,ось і зняв тарілку. а коли поставив на місце і почав ловити сигнал то почались от такі приколи.
Навігація
Go to full version