Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Сигнал на АВС 75гр.

<< < (3/6) > >>

Остап:
Викладіть фото по можливості.

Остап:

--- Цитата: Jurasic.UA від 19:17:55, 15 Березня 2009 ---Підскажіть як настроїти 75 градус.Промудохався десь годин зо дві,далі вже не було бажання. Пробував майже все,ловлю сигнал і він зразу зривається.Діаметр тарілки нормальний-1м.Сусіду настроїв зразу,а собі ось такий геморой. an24

--- End quote ---
Ну як там в тебе справи з 75? Встановив? Відпишись.

ded50:

[/quote]Зауваження правильне-в сусіда місцевість чиста,а в мене троха є перешкоди,але ж тарілка була налаштована на АВС, я рішив приварити стійку тарілки до труби,ось і зняв тарілку. а коли поставив на місце і почав ловити сигнал то почались от такі приколи.
[/quote]
А вам що не відомо що при зварювальних роботах метал лізе в бік зварювання. От тому у вас і проблеми.

дядя Міша:
Вибачте,хотів продовжити цю тему бо у мене всі 5 тарілок на трубах, так як нема можливості на кронштейни.Трубу на якій тарілка 1.2 м з мультифідом 80+75+90***вгорі зігнув десь на 10см по відношенню до вертикалі труби,щоб не перекручувати кріплення.З таким же успіхом можна і підігнути\розігнути\ кронштейн? в сторону місцезнаходження супутника.

Jurasic.UA:

--- Цитата: Остап від 21:53:09, 17 Березня 2009 ---
--- Цитата: Jurasic.UA від 19:17:55, 15 Березня 2009 ---Підскажіть як настроїти 75 градус.Промудохався десь годин зо дві,далі вже не було бажання. Пробував майже все,ловлю сигнал і він зразу зривається.Діаметр тарілки нормальний-1м.Сусіду настроїв зразу,а собі ось такий геморой. an24

--- End quote ---
Ну як там в тебе справи з 75? Встановив? Відпишись.

--- End quote ---
Поки що не встановив,чекаю вихідних.Кожен день на роботі,повертаюсь додому пізно,не до антени.І як написав Дядя Міша,в мене теж немає можливості поставити кроштейн,приходиться на трубу-нічим не гірше.Результат повідомлю.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version