Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Як швидко українізувати Dreambox,DBox-2.
sat-pl:
--- Цитата: Андрій СатГейт;6475 ---в мене на джеміні 3.5 структура папок трохи інша,варіант який в мене получився викладую
от тільки одна халепа - при виборі мови тут запакований рускій флаг,отму хто має гарний укр прапор прошу переробити в фотошопі у цей формат який є у архіві
--- End quote ---
мова укр є ще чого треба ??? мені наприклад прапор хоть ямайки би стояв головне шоб мова укр була.
Андрій СатГейт:
ну вже як українізувати то по повній:)
bodyan:
--- Цитата: Андрій СатГейт;6475 ---в мене на джеміні 3.5 структура папок трохи інша,варіант який в мене получився викладую
от тільки одна халепа - при виборі мови тут запакований рускій флаг,отму хто має гарний укр прапор прошу переробити в фотошопі у цей формат який є у архіві
--- End quote ---
Перепрошую, але хочеться дізнатись, що саме розуміється коли архів називається Gemenyukr_full, а вкладення а на російській мові
--- Цитата: sat-pl;6478 ---мені наприклад прапор хоть ямайки би стояв головне шоб мова укр була.
--- End quote ---
тут взагалі без слів
bodyan:
А от Вам і переклад власного виробництва . За основу був взятий польський переклад літа минулого року. Звісно ж , більшість перекладу взято з старенького перекладу від 1,8. Мабуть тільки під час роботи в повній мірі оцінюєш зроблене цією командою, за що їм велике спасибі. Плюс прикладаю прапорець власного виробництва
Файл "Укрлокал" містить файл Альяс спільно з файлом локалу
bodyan:
В даному перекладі перекладено 1394 рядків, нагадаю в тому ж від 1,8 UA Team перекладано 1142 рядків.
Навігація
Go to full version