Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Як швидко українізувати Dreambox,DBox-2.
vic:
Робиться дійсно швидко..
Для цього потрібно створити папку VAR/SHARE/LOCALE під назвою fr,тобто викорсистовуєм французьську..в неї строюємо ще одну під назвою LC_MESSAGES і в нею поміщаємо прикріпленний файл,попередньо роззіпувавши:D tuxbox-enigma mo ..далі в папці VAR/SHARE/LOCALE знаходимо файл locale alias і його відкриваєм для редагування,куди дописуємо
English C
Russian ru_RU
France fr_FR
Далі виставляємо в меню французьку мову..дивимось..бачимо українську..пробував особисто на дбокс2 і дрімбокс 500-7000
bodyan:
Якщо виникне у когось бажання самому українізувати локаль тягніть наступні програмки dxgettext-1.2.1 і poedit-1.3.6. Програмка dxgettext-1.2.1 після її заінстальовування інтегрується в Віндовс і після перезавантаження при відкритті файлу з розш. *.mo отримуємо файл *.po, далі відкриваємо і редагуємо *.po за допомогою poedit.
Андрій СатГейт:
В мене дрім 500 і імідж геміні 3.50,я можу поставити украінізатор цим способом?
sat-pl:
так.ставится без проблем
Андрій СатГейт:
в мене на джеміні 3.5 структура папок трохи інша,варіант який в мене получився викладую
от тільки одна халепа - при виборі мови тут запакований рускій флаг,отму хто має гарний укр прапор прошу переробити в фотошопі у цей формат який є у архіві
Навігація
Go to full version